Burkii 1 Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 619 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 836 Yer İzmir Bugün 12:27 #1 "Ergun plakta çalınmayan şarkı henüz bestelenmemiştir." diye giden bu repliğin hangi bölümde hangi aralıkta söylendiğini bulmaya çalışıyorum ama bir türlü bulamadım. Hatırlayan var mı, hiç izlemiş olup zamanında?
"Ergun plakta çalınmayan şarkı henüz bestelenmemiştir." diye giden bu repliğin hangi bölümde hangi aralıkta söylendiğini bulmaya çalışıyorum ama bir türlü bulamadım. Hatırlayan var mı, hiç izlemiş olup zamanında?
xahve 58 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 906 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 610 Bugün 12:32 #2 Artı 0 Eksi Çözüm
meraklıadam 3 Çalışkan Katılım 29 Haziran 2026 Mesajlar 71 Beğeniler 25 Bugün 12:32 #3 Tek bir bölümde değil birçok bölümde söylemişti. Artı 0 Eksi
KS KS Burkii 1 Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 619 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 836 Yer İzmir Bugün 12:43 #4 xahve dedi: Genişletmek için tıkla... meraklıadam dedi: Tek bir bölümde değil birçok bölümde söylemişti. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocalarım, uzun zaman olduydu izlemeyeli ondan hatırlayamıyordum doğru düzgün ama görünce de aklımda kaldıydı Artı 0 Eksi
xahve dedi: Genişletmek için tıkla... meraklıadam dedi: Tek bir bölümde değil birçok bölümde söylemişti. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocalarım, uzun zaman olduydu izlemeyeli ondan hatırlayamıyordum doğru düzgün ama görünce de aklımda kaldıydı