Az önce arabadayken 96.00 frekansı açıktı. 5 dakika boyunca sadece müzik çalıyordu, konuşma yoktu. Çok güzel melodiler vardı. Lakin 5 dakika sonra cızırtı gelerek şarkılar değişmeye başladı ve büyük ihtimalle Türkçe pop çalmaya başladı. Aynı frekans ama değişti. İlk bahsettiğim radyoyu bilen var mı?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Trafikte isen yanındaki başka bir aracın radyo sinyallerini dinlemiş olabilirsiniz. Hangi ilde olduğunuzu verin.Az önce arabadayken 96.00 frekansı açıktı. 5 dakika boyunca sadece müzik çalıyordu, konuşma yoktu. Çok güzel melodiler vardı. Lakin 5 dakika sonra cızırtı gelerek şarkılar değişmeye başladı ve büyük ihtimalle Türkçe pop çalmaya başladı. Aynı frekans ama değişti. İlk bahsettiğim radyoyu bilen var mı?
İstanbul ise Lounge FM olabilir.
Lounge 96 olanı seçerek dinleyebilirsiniz.
AUX veya BT olmayan araç radyolarında kendi müziklerinizi oynatmak için çakmağa takılan FM transmitterlar ile istenilen frenkansta çıkış verirsiniz ve araç o frekansı dinlemeye başladığında istediğiniz müzik çalar. Yakınınızda aynı frekansı dinleyen araç varsa ve sizin vericinizin kapsamı o aracı içine alıyorsa o araçta da sizin vericinizden çıkan müzik çalar.
dewberry
Üstün
Trafikte isen yanındaki başka bir aracın radyo sinyallerini dinlemiş olabilirsiniz. Hangi ilde olduğunuzu verin.Az önce arabadayken 96.00 frekansı açıktı. 5 dakika boyunca sadece müzik çalıyordu, konuşma yoktu. Çok güzel melodiler vardı. Lakin 5 dakika sonra cızırtı gelerek şarkılar değişmeye başladı ve büyük ihtimalle Türkçe pop çalmaya başladı. Aynı frekans ama değişti. İlk bahsettiğim radyoyu bilen var mı?
AUX veya BT olmayan araç radyolarında kendi müziklerinizi oynatmak için çakmağa takılan FM transmitterlar ile istenilen frenkansta çıkış verirsiniz ve araç o frekansı dinlemeye başladığında istediğiniz müzik çalar. Yakınınızda aynı frekansı dinleyen araç varsa ve sizin vericinizin kapsamı o aracı içine alıyorsa o araçta da sizin vericinizden çıkan müzik çalar.
Son düzenleme:
Bölgeye göre frekansların karşılığı değişir. Yaşadığınız ili ve ilçeyi de yazın.
İstanbul Başakşehir'de dinledim.
Trafikte isen yanındaki başka bir aracın radyo sinyallerini dinlemişsinizdir. Hangi ilde olduğunuzu verin.
AUX veya BT olmayan araç radyolarında kendi müziklerinizi oynatmak için FM transmitter ile istenilen frenkansta çıkış verilir ve araç o frekansı dinlemeye başladığında istediğiniz müzik çalar.
Hayır trafikte değildim. İstanbul. Güzel bilgiymiş
dewberry
Üstün
Lounge FM.İstanbul Başakşehir'de dinledim.
Hayır trafikte değildim. İstanbul. Güzel bilgiymiş![]()
Trafikte isen yanındaki başka bir aracın radyo sinyallerini dinlemiş olabilirsiniz. Hangi ilde olduğunuzu verin.
Teşekkür ederim. Buydu. Tabii baktım uygulaması yok