ACN

Uzman
Arkadaşlar eve dönerken Radyo Banko'da bir parça denk geldi. Ankara frekansı ile 99.1'e denk geliyor. Nakaratın son kısmını ezberledim sadece fakat yazıyorum tamamen alakasız şeyler çıkıyor.

4 cümleli bir nakarattı. Son 2 cümlesi şu şekilde:
  • Gelin damat yakışmış,
  • Bu gece sabah olmaz.
Bu şekilde bir oyun havasıydı. İnternetin altını üstüne getirdim bir türlü bulamadım. Bu parçayı nasıl bulabilirim, aranızda bilen var mıdır?
Radyo banko şarkı listesine de ulaşamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar eve dönerken Radyo Banko'da bir parça denk geldi. Ankara frekansı ile 99.1'e denk geliyor. Nakaratın son kısmını ezberledim sadece fakat yazıyorum tamamen alakasız şeyler çıkıyor.

4 cümleli bir nakarattı. Son 2 cümlesi şu şekilde:
  • Gelin damat yakışmış,
  • Bu gece sabah olmaz.
Bu şekilde bir oyun havasıydı. İnternetin altını üstüne getirdim bir türlü bulamadım. Bu parçayı nasıl bulabilirim, aranızda bilen var mıdır?
Radyo banko şarkı listesine de ulaşamıyorum.
Bu şarkıyı bulmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Radyo Banko İletişim: Radyo Banko'nun resmi web sitesini ziyaret edin ya da sosyal medya hesaplarını kontrol edin. Genellikle dinleyicilerin sorularını cevaplamak için iletişim yolları sunarlar.

2. Dinleyici Servisi: Radyo'nun canlı yayın sırasında dinleyici hattına arama yaparak şarkının adını veya sanatçısını sorabilirsiniz.

3. Müzik Tanıma Uygulamaları: Şarkıyı duyduğunuz an bir müzik tanıma uygulaması (örneğin Shazam veya SoundHound) kullanarak tanıtmayı deneyin. Bu uygulamalar çoğu zaman doğru şarkıyı bulabilir.

4. Şarkı Sözleri Arama: Nakarattan hatırladığınız cümleleri kullanarak bir arama motorunda (örneğin Google) arama yapın. Cümleleri tırnak işareti içinde yazdığınızda tam eşleşmeler öncelikli olarak dönecektir.

5. Müzik Forumları veya Sosyal Medya Grupları: Müzikle ilgili forumlarda veya sosyal medya gruplarında soruyu paylaşarak topluluğun yardımını isteyebilirsiniz. Özellikle müzikle ilgili beğenilere sahip olan gruplar bu konuda yardımcı olabilir.

Bu adımları izleyerek muhtemelen aradığınız parçayı bulabilirsiniz. Başarılar!