Amazon Erişilemeyen hesaptan alınan bozuk AOC 24G2SP nasıl garantiye gönderilebilir?

Merhaba. Yine ben ve saçma sapan olaylar tabii ki.

Ben bundan 1 sene önce AOC 24G2SP/BK model monitörü bir arkadaşın Amazon hesabı üzerinden aldım. O arkadaş ile şu an kavgalıyız yani asla hesaba erişemiyorum. Monitör 2 ay önce bozuldu, üstünden ve altından çizgiler çıktı ekranın yarısını kaplayacak şekilde. Koyuncu Elektronik diye bir distribütörü var (garanti kısmında yazıyor) ben bunları aradığımda Amazon ile iletişim kurmam gerektiğini söylediler. Benim erişimim yok ama Amazon hesabına.

Nasıl bu ürünü garantiye gönderebilirim?

Hocam nasıl yapacağım onu biraz anlatır mısın sana zahmet?
Ben anakart değiştirdim ama burada satıcı ile değil yetkili servis ile iletişime geçtim. Öncelikle monitörüzün firmasının anlaşmalı olduğu yetkili servisi bulun. Satın alma belgesi kutudan çıktı ise çok güzel, size mail olarak bile geldiyse çıktı alıp yetkili servise kutunun içinde gönderebilirsiniz. Maalesef yok diyorsanız kabul etmeyebilirler , en iyi ihtimalle de para talep ederler onarım için.

Arkadaşınızla barışın?

Amazon ile iletişime girmenize gerek yok. Amazon hiçbir şekilde garanti işlerine karışmaz. Elinizde fatura varsa seve seve onarmak zorundalar.

@Darth AMD @except Ürünün satın alma belgesi bende yok. Ancak baktım 2 adet yetkili servis var koyuncu elektronik ve tecpro diye. Ürünün seri numarasını sorgulatarak garanti öğrenebiliyoruz. Ben monitörün ve kutunun üstünde olan seri numarasını giriyorum ürün bulunumadı diyor.

Garanti belgesi var mı? Çünkü kutunun içinde çıkması lazım.

Son düzenleme:
Garanti belgesi var mı? Çünkü kutunun içinde çıkması lazım.
Yok, ancak ben araştırma yaptım ve AOC sitesinde garanti belgesi olmasa bile sadece ürünün kendisinde olan etiketi varsa bile garanti kabul oluyormuş. Etikette modelin 2023 mayıs ayında yapıldığını söylüyor. 3 yıl garantisi olduğuna göre 6 ay kalmış son. İzmirde yetkili servislerinin olduğu mağazayı buldum. Pazartesi günü arayıp ona göre gideceğim.

Ayrıca ürün garanti dışı olsa bile ücret karşılığı tamir ediliyormuş galiba, en kötü ihtimalle ona bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…