Erişim engeli sonrası birer birer işe yarayan kartların sayısı azalmaya başladı, artık hiçbir şekilde ne yeni hesabıma nitro alabiliyorum, ne de mevcut avatar, nameplate dekorasyonu. Her türlü kartı denedim. Sanal kredi/banka kartları, papara, nays... Hiçbiri ödemeyi kabul etmiyor, para çekilse bile gün içinde postakodu hatası nedeniyle geri iade ediliyor. Halihazırda aktif satın alımlarda işe yarayan kullandığınız bir kart var mı desktop/pc için? Google play üzerinden bile artık bir şey alamaz oldum, aradığınız öge bulunamıyor hatası alıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Teşrinievvel
Uzman
Hangi bankayı kullanıyorsun? PeP denedin mi? Alternatif olarak Zen de kullanabilirsin.
Aktif olarak ziraat ve iş bankasını kullanıyorum, Zen sizde şuan aktif çalışıyor mu hocam?Hangi bankayı kullanıyorsun? PeP denedin mi? Alternatif olarak Zen de kullanabilirsin.
Teşrinievvel
Uzman
Aktif olarak ziraat ve iş bankasını kullanıyorum, Zen sizde şuan aktif çalışıyor mu hocam?
Şuanda kullanmıyorum hocam maalesef deneyemeyeceğim
Şu anda kullanmıyorum hocam maalesef deneyemeyeceğim![]()
Sağ olun hocam, biraz araştırdım, zen kart Türkiye için sanal kart uygulamasını durdurmuş, maalesef işe yaramaz.
Sağ olun hocam, biraz araştırdım, zen kart Türkiye için sanal kart uygulamasını durdurmuş, maalesef işe yaramaz.
İş Bankası ve garanti ile alabiliyorsunuz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet