Fiyat iyi de az önce bir tanesinin belindeki fazla ipliği koparmaya çalışırken dikişleri söküldü benim hayvanlığımdan ötürü mü oldu yoksa bunda mı bir sorun var bilmiyorum, diğeriyse sağlam. Üstte duruşu kalınlığı falan iyi ama dikişleri çok dayanmaz gibi duruyor bilginiz olsun.

1.83 adama S, 1.70 adama L beden önermiş satıcı, çok güvenmeyin yazdıklarına. Düdük gibi kalır paçalar. :D

Son düzenleme:
İçi yünlü ve bayağı kalın sıcak tutuyor. En kötü evin içinde giymek için bile 2-3 tane alınır bundan.
Reklam değil bu arada :D, alakam yok ama bu fiyata başarılı bulduğum için paylaşmak istedim.

Arkadaşlar, tekstil işiyle uğraşıyorum. Piyasada bu mala 3 IP şardonlu rejenere kumaş derler ve bu, piyasada dolaşan en düşük kaliteli kumaştır. Kumaş tüylü gelebilir, eğer tüylü gelmezse bile yıkandıktan sonra bambaşka bir tüylenme olacağını net bir şekilde söyleyebilirim. Ek olarak, bu kumaş çekebilir vs. pek önermem, ki bu fiyat zaten doğal. Bu fiyatlarda bir sürü bu kalitede ürün var; fırsat ürünü kafasıyla almayın bari.

Arkadaşlar, tekstil işiyle uğraşıyorum. Piyasada bu mala 3 IP şardonlu rejenere kumaş derler ve bu, piyasada dolaşan en düşük kaliteli kumaştır. Kumaş tüylü gelebilir, eğer tüylü gelmezse bile yıkandıktan sonra bambaşka bir tüylenme olacağını net bir şekilde söyleyebilirim. Ek olarak, bu kumaş çekebilir vs. pek önermem, ki bu fiyat zaten doğal. Bu fiyatlarda bir sürü bu kalitede ürün var; fırsat ürünü kafasıyla almayın bari.
Yıkadım tüylenme olmadı. Paçalarında hafif çekme oldu ama zaten bunu 1000-2000 liralık eşofman beklentisiyle alan olduğunu hiç sanmıyorum hocam bunu anlamak için tekstil işinde olmaya gerek yok sanki. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı :D