Bir "arkadaşım" ile konuşurken (iyi bir konusma degil) şu argümanı sundum.
Kız erkek ile rahat konuşabilir ancak erkek konuşamaz.

Neden diye soruyor ancak o kelimeleri bulamıyorum, ifade edemiyorum.
Nasıl ifade ederim?

Bak kardeşim böyle şeyleri abine soracaksın yazacaksın ki "biliyorsun ya her kız aynı değil yazınca kekolar istek atıyor filan ama kızlarda öyle bir muhabbet yok ondan böyle devrin kızları çok kötü" yaz geç kardeşim benim. bu arada "arkadaş" kelimesi biraz değişecek gibi :d

@Zeitnot, hocam ben olsam argümanın açıklaması olarak Türk toplumunda ve tarihinde genellikle erkeklerin daha önde görüldüğü ve yük bildirildiği, daha sert yetiştirilmeye çalışmasından dolayı sosyal iletişim kurmakta zorluk çekiyorlar derim. Bu arada mesajım cinsiyetçilik taşımıyor, lütfen yanlış anlamayın. Türk tarihine bakarsanız kızların ne kadar az yerde geçtiğini görebilirsiniz, bundan dolayı böyle dedim.

Erkekler genelde hissettiklerini ve dusunduklerini her konuda direkt soyler, kizlar bu konuda bazen fazla gereksiz cikismali tepkiler verebiliyor. Dogru kisiyle konusuyorsaniz bu genelde problem olmaz ama genel olarak cogu durumda olur.

Kızların vajinaları erkeklerin her zaman ilgisini çeker. Bu her zaman böyledir. İlk insanlarda da, şimdi de. O yüzden erkek o vajinayı ister ve istemsizce kasılır, kolay alamayacağı ve erişemeyeceği bir şey olduğu için.

Kızların vajinaları erkeklerin her zaman ilgisini çeker. Bu her zaman böyledir. İlk insanlarda da, şimdi de. O yüzden erkek o vajinayı ister ve istemsizce kasılır, kolay alamayacağı ve erişemeyeceği bir şey olduğu için.
Ben daha çok iç dökmek anlamında yazmıştım...