Dreamshox

Yetkin
Dostlar sizin gündelik bakım ve giyim için takip ettiğiniz bir kanal var mıdır, önerir misiniz? İlla kanal olmak zorunda değil farklı önerilere de açığım.

Belki burada işine yarayacak bir şeyler vardır, söyledikleri markalara hiç bakma ya Türkiyede yok ya da 2 katına satılıyor. Columbia gibi aynı montu 4-5 katına satan markalar var bir de o da ayrı mesele.

Belki burada işine yarayacak bir şeyler vardır, söyledikleri markalara hiç bakma ya Türkiye'de yok ya da 2 katına satılıyor. Columbia gibi aynı montu 4-5 katına satan markalar var bir de o da ayrı mesele.

Çok fazla bakmasam da arada bir bakıyorum. YT üzerinde genelde izlediğim kanallar tek tip old money üzerine içerik çekiyorlar açıkçası beni biraz baydı bu stil hemen hemen herkes benzer stiller paylaştığı için.

Çok fazla bakmasam da arada bir bakıyorum. YT üzerinde genelde izlediğim kanallar tek tip old money üzerine içerik çekiyorlar açıkçası beni biraz baydı bu stil hemen hemen herkes benzer stiller paylaştığı için.
Japonlar ilginç şeyler yapıyor da pek bilgim yok. The Casual diye bir kanalda bir şeyler var, instagramda daha çok vardır muhtemelen kıyafet tanıtan hesaplar var.