Bütçe
Uygun Fiyatlı
Madem marketlerden istiyorsun gidip bakman gerekir. Koku olayı tamamen kişisel bir olay. Ben ara sıra şok'ta satılan bir parfümü kullanıyorum da adını unuttum, simsiyah bir şeydi. Şu anda satılmıyor zaten. Büyük bir market varsa Migros'ya da carrefour gibi gidip, koklayıp alman daha sağlıklı olur.

Ben marketten istiyorum demedimki bana kolay temin edebileceğim linkleri payalaşır mısınız dedim. Lütfen konuyu düzgün okuyun.

Ben marketten istiyorum demedimki bana kolay temin edebileceğim linkleri payalaşır mısınız dedim. Lütfen konuyu düzgün okuyun.
Bunu alın beğenmezseniz adam değilim valla bizim kırıkkalede şımarık mağaza var sürekli bittikçe alıyorum. Deneyin pişman olmazsınız. Sadece 150tl.
3 lü linkini attım sadece tipini görün diye.

Çok teşekkür ederim.
Ben kolay temin edebileceğim derken Çin'den sipariş etmek istemiyorum, neden kabullenmiyorsunuz?

Parfüm veya deodorant demişsiniz yeni fark ettim. Benim önerdiğimi parfüm olarak kullanamazsınız bu arada.

Axe gibi değil. Sadece ter kokusu önleyici.
Hocam yanlış anlamadım değilmi. Şimdi sizin attığınız ne parfüm ne deodorant sizin attığınız ter kokusu önleyici.

Çok teşekkür ederim.

Ben kolay temin edebileceğim derken Çin'den sipariş etmek istemiyorum, neden kabullenmiyorsunuz?

Hocam yanlış anlamadım değil mi? Şimdi sizin attığınız ne parfüm ne deodorant sizin attığınız ter kokusu önleyici.

Aynen, ter kokusuyla beraber terlemeyi de önlüyor alüminyum içerdiği için. Kokusu da güzel. Ama parfüm kadar yoğun değil.

Çok teşekkür ederim.

Ya dostum, konunda link istememişsin, kolay olsun (market) demişsin, hâlâ gelmişsin burada bana laga luga yapıyorsun.

Doldurma parfüm istersen Bargello, Tutaste ya da Muscent kullanabilirsin. Orijinal istiyorsan da çok terler misin? Cildinde ağır kokular nasıl durur bilemediğim için yorum yapmayacağım. Dediğim yerlere gidip en azından deneyebilirsin.

Pahalı gelir dersen ŞOK marketlerde bir ara RICHMEN diye bir parfüm vardı, kalıcılığı da bayağı iyiydi.

Ya dostum, konunda link istememişsin, kolay olsun (market) demişsin, hâlâ gelmişsin burada bana laga luga yapıyorsun.

Doldurma parfüm istersen Bargello, Tutaste ya da Muscent kullanabilirsin. Orijinal istiyorsan da çok terler misin? Cildinde ağır kokular nasıl durur bilemediğim için yorum yapmayacağım. Dediğim yerlere gidip en azından deneyebilirsin.

Pahalı gelir dersen ŞOK marketlerde bir ara RICHMEN diye bir parfüm vardı, kalıcılığı da bayağı iyiydi.

Siyah richmen güzel kokuyor ama kalıcılık ve yayılım için pek iyi diyemem. Ama fiyatı aşırı uygun.