Bütçe
duş jeli ve şampuan için ayrı ayrı en fazla 150 tl
Ben şahsen duş jeli kullanmıyorum kafamdan artan köpüğü Allah ne verdiyse:) Marka fark etmez diye düşünüyorum çok önemli bir etken değil bence. Duru güzeldir. Kokusu vs beğendiyseniz alın.

Şampuan da benim saçım döküldüğü için Bioxcin'in cyan rekli kutulu bir ürünü var onu kullanıyorum. Clear veya Head&Shoulders da iyidir.
En güzeli. Şampuanın kokusu duş jellerine göre daha güzel oluyor 🙂

Cok ekstrem sac derileri disinda Clear Men genelde kepek yapiyor tecrubelerime gore. Acikcasi pek onermem. Sampuan sak diye tercih yapilacak bir sey degil, deneyip ogrenerek stabil bir tercihte karar veriyorsunuz genelde. Bu yuzden bunun icin deneyin gorum derim.

Dus jeli icin Duru dus jellerinde parfum kokusu agir basiyor ve cok dikkat cekmek istemediginizi soylemissiniz. Dus jeli olarak bunu oneririm acikcasi. Kokusu cok asiri basmiyor ama kotu de degil, kopugu de guzel. Toksik falan da degil. Biraz daha buyuk boyutta veya yagli ciltler icin bir urun ariyorsaniz bunu onerebilirim. Rossmann Card ile bayagi uyguna geliyor, almisken birkac tane alinabilir. Ustte onerilen Nivea Men Sport fena degil ancak 500ml olani alinmayacaksa bence fiyat olarak kotu. Reklam falan da almadim, direkt deneyim aktariyorum.

Sampuan ile vucudunuzu da yikamamalisiniz. Bunu yapmak ozellikle Clear Men gibi bir sampuanla, bir de kis ayinda muhtemelen asiri kuru cilde sebep verecektir ve deriniz dokulmeye baslayacaktir. Sampuan ile dus jelini de ayri alin. Her ne kadar ''bilmem kac in one'' tarzi tek pakette isi bitiren urunler kulaga hos gelse de mukemmel sonuclar vermeyebiliyorlar.

Cok ekstrem saç derileri disinda Clear Men genelde kepek yapiyor tecrubelerime gore. Açıkçası pek onermem. Sampuan sak diye tercih yapilacak bir şey degil, deneyip ogrenerek stabil bir tercihte karar veriyorsunuz genelde. Bu yuzden bunun icin deneyin gorum derim.

Dus jeli icin duru dus jellerinde parfum kokusu agir basiyor ve cok dikkat cekmek istemediginizi soylemissiniz. Dus jeli olarak bunu oneririm açıkçası. Kokusu cok aşırı basmiyor ama kotu de degil, kopugu de guzel. Toksik falan da degil. Biraz daha buyuk boyutta veya yagli ciltler icin bir ürün ariyorsaniz bunu onerebilirim. Rossmann Card ile bayagi uyguna geliyor, almisken birkac tane alinabilir. Ustte onerilen nivea men Sport fena degil ancak 500ML olani alinmayacaksa bence fiyat olarak kotu. Reklam falan da almadim, direkt deneyim aktariyorum.

Sampuan ile vucudunuzu da yikamamalisiniz. Bunu yapmak ozellikle Clear Men gibi bir sampuanla, bir de kis ayinda muhtemelen aşırı kuru cilde sebep verecektir ve deriniz dokulmeye baslayacaktir. Sampuan ile dus jelini de ayri alin. Her ne kadar "bilmem kac in One" tarzi tek pakette isi bitiren urunler kulaga hos gelse de mukemmel sonuclar vermeyebiliyorlar.

Hocam önerdiğiniz isana duş jelinin stokları bitmiş sanirim.

Hocam Amazon'dan 500 ML versiyonuna baktım biraz. Sanırım hem saç hem vücut için kullanılabiliyor. Doğru mu?

Ayrıca bu tarz hem saç için hem de tüm vücut için uygun şampuan falan var mıdır? Yani iki ayrı şey kullanmak yerine tek ürün kullanayım.
"Clear Men Kömürlü" çok iyidir. Kepek yapmaz, güzel kokar ve duş jeli olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca halihazırda kullandığım şampuandır kendisi.

Aynen simdi baktim, creme & care 300ML olanin stoku bitmis gozukuyor. Magazalarda oluyor genelde, olmadi gidip alirsiniz. Gittigimde hep oluyor bundan zira.

Hocam internetten almazsam A101 veya BİM'den alırım şampuan veya duş jelini. Yurdun bulunduğu ilçede çok fazla büyük mağaza ya da Gratis falan yok.

Hocam internetten almazsam A101 veya BİM'den alırım şampuan veya duş jelini. Yurdun bulunduğu ilçede çok fazla büyük mağaza ya da Gratis falan yok.
300ml olandan istiyorsaniz illaki attigim olmasi zorunlu degil. Ustte @Big Boss'un onerdigi gibi mangolu olani da guzel. Stokta da var gozukuyor. Ben sadece ornek olsun diye o aromalisini atmistim, hangi koku daha hosunuza giderse alirsiniz. Cok farklari yok.

Hocam axe premium Collection'un bu duş jelini ve yanına saç için Clear Men alsam basıl olur sizce? Eğer iyise ve satılıyorsa Clear Men'in CR7 versiyonunu alabilirim ya da kömürlüsünü.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241222_173855_Chrome.webp
    Screenshot_20241222_173855_Chrome.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 67
Yeni sampuanlar denemeye basladigim zaman hem kepek sorunum oldugundan hem de ustunde Ronaldo oldugundan Clear Men denemistim kepek sorunumu cozmustu fakat hem sac derisinde kuruluga hem de kullanmayi biraktiktan sonra yeniden kepek sorununa yol acmisti. Sampuan kisiden kisiye cok farklilik gosterdiginden @vanillamint hocamin dedigi gibi deneyip ogrenerek gormek daha iyi. Kivircik sacli birisi olarak ne zaman sulfatli bir sampuan kullansam sacim asiri kuru oluyor. Dus jeli olarak Le Petit Marseillais ya da Old Spice oneririm. Le Petit Marseillais'in dus jelleri Amazon gibi yerlerde avantajli oluyor.