Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Makaleler
40
Yer
Mantar Krallığı
Technopat'ı çöp eden kategorilerden birisi. -42 oyluk bir öneri neden gerçekleştirildi? Yani bu forumda demokrasi olmayacak mı demek bu? Birkaç aya sperm konuları görür müyüz acaba? Bence acilen bu toksik yılanın kafasının kesilmesi gerekiyor. @Enes3078

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 40 Eksi
"Bu benim hoşuma gitmiyor. O yüzden kaldırılmalı."

Bırakın isteyen istediği konuyu açsın.

İhtiyaç duyulmadığı sürece Erkekler Soruyor kategorisi açılmayacaktır.

Açılması durumunda da Google'a indekslenmeyecek şekilde ve ana sayfaya açılan konuların düşmeyeceği şekilde açılır, bunun da bilgisini vermiş olayım.

İyi Sosyaller dilerim 🙏

İhtiyaç duyulmadığı sürece erkekler soruyor kategorisi açılmayacaktır.

Açılması durumunda da Google'a indekslenmeyecek şekilde ve ana sayfaya açılan konuların düşmeyeceği şekilde açılır, bunun da bilgisini vermiş olayım.

İyi sosyaller dilerim 🙏

En doğru karar.👏

• Beğendim
İfadeler: 683
Kategorinin kapatılması için ben de öneri konusu açmıştım ancak onaylanmamıştı. Sonucunda ise kapanmış olması güzel.

"Bu benim hoşuma gitmiyor. O yüzden kaldırılmalı."

Bırakın isteyen istediği konuyu açsın.
Sorun kategorinin kapanması değil, -42 oy almış bir önerinin uygulamaya geçirilerek Erkekler Soruyor kategorisinin açılması. Kapatılması en doğru karardı çünkü üyeler açık ara açılmasını istemiyordu.

Son düzenleme:

İyi Sosyaller dilerim 🙏
Doğru karar :rofl:

İyi Sosyaller dilerim 🙏

Doğru karar. Umarım hiç açılmaz diyelim.