Planlanmıyor Erkekler Soruyor Kısmı Gelebilir

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
4
Herkese merhaba. Techolay'ın büyümesi ile beraber sevgi pıtırcıklarının "reddedildim", "kız nasıl tavlanır", "o(kız) beni affeder mi?", "ona(kıza) nasıl açılırım", "onu(kızı) unutamıyorum" gibi konular açılmaya başlandı. Klasik olarak Konu Dışı kısmında gereksiz kalabalığa ve görüntü kirliliğine sebep oluyor.

Bu sorun daha önce çözüldü. Erkekler Soruyor diye ayrı bir alt başlık açıldı ve sevgi pıtırcığı konuları bu kısma açılıyor, bu konular hiçbir zaman ana sayfada gösterilmiyor. Aynısının Techolay Sosyal'e de gelmesini çok isterim.

Artı -43 Eksi
Öyle bir başlığın gelmesini ben de istiyorum. Konu dışı başlığını direkt olarak göz ardı etmek yerine o başlığı göz ardı etmek çok daha uygun olur.

Öteki forumda da böyle bir kategori var ve o kategori, tek başına forumun bir sürü aptalla dolmasını sağladı. Aynı şeyin burada da olmasını şahsen istemiyorum.
Büyüyen toplulukların genel sorunudur bu. İçeriğin ya engellenmesi ya da soyutlanması lazım. Techolay gibi amacı para kazanmak olan bir platform için engelleme çok mümkün değil, ancak soyutlamak mümkün. Dediğim şekilde soyutlanırsa ne sayfa tık kaybeder ne de biz sorun yaşarız.

Olmamalı, sonra mastürbasyon yaptıktan sonra penisim şişti diye konu açanlar çıkar ortaya.
O konuyu adam ya sağlık kısmında ya da konu dışında açacak zaten. Ya tamamen engellenmediği ya da soyutlanmadığı sürece.

3 TL fark ile Cinsellik bölümünün de açılmasını ister misiniz? Tamam sosyalleşelim dedik de milletin çöpçatanlığını yapalım demedik!
İki tarafı da keskin kılıç. İnsan sayısı arttıkça bu tarz konular çok artacak. Bu konular çok fazla tık alıyor ki Techolay yönetimi kesinlikle bunu göz ardı edemez, Techolay günün sonunda para kazanma amacı olan bir kurum. Eğer "konu dışı" gibi alanlarda izin verilirse veya ana sayfaya çıkarsa prestij ve köklü üyenin rahatsız olmasına sebep olacaktır. Zaten uygulanmış ve başarılı olmuş bir çözümü var ki bunu da yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…