nowx Uzman Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 50 Beğeniler 12 2 Ağustos 2024 #1 Logfile.rar drive.google.com Process Monitor'den hata raporunu için sorgulattım, Recep abinin videosu vardı oradan görmüştüm atabilirsiniz diye. Bu sorunu nasıl çözeriz @Recep Baltaş.
Logfile.rar drive.google.com Process Monitor'den hata raporunu için sorgulattım, Recep abinin videosu vardı oradan görmüştüm atabilirsiniz diye. Bu sorunu nasıl çözeriz @Recep Baltaş.
Çözüm Recep Baltaş 3 Ağustos 2024 Windows sürümü neydi? 24H2 ISO indirip veri kaybı olmadan güncelleme yapar mısın? Olmazsa bağlanıp bakacağım.
Windows sürümü neydi? 24H2 ISO indirip veri kaybı olmadan güncelleme yapar mısın? Olmazsa bağlanıp bakacağım.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 2 Ağustos 2024 #2 Dosya erişime kapalı. Oyun ve ekran kartı nedir? Artı 0 Eksi
KS KS nowx Uzman Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 50 Beğeniler 12 2 Ağustos 2024 #3 Recep Baltaş dedi: Dosya erişime kapalı. Oyun ve ekran kartı nedir? Genişletmek için tıkla... Evet şimdi farkına vardım hemen düzelttim. Logfile.rar İşlemci: i5 13420h Ekran Kartı:RTX4050 mobile Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Dosya erişime kapalı. Oyun ve ekran kartı nedir? Genişletmek için tıkla... Evet şimdi farkına vardım hemen düzelttim. Logfile.rar İşlemci: i5 13420h Ekran Kartı:RTX4050 mobile
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 2 Ağustos 2024 #4 Loga kapsamlıca baktım. İki olası sebep var: Onedrive Intel sürücüsü Önce OneDrive kaldırıp dener misin? Kaldır, yeniden başlat. Olmazsa mevcut Intel sürücüsünü DDU ile kaldırıp temiz bir kurulum yap. Artı 0 Eksi
Loga kapsamlıca baktım. İki olası sebep var: Onedrive Intel sürücüsü Önce OneDrive kaldırıp dener misin? Kaldır, yeniden başlat. Olmazsa mevcut Intel sürücüsünü DDU ile kaldırıp temiz bir kurulum yap.
KS KS nowx Uzman Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 50 Beğeniler 12 3 Ağustos 2024 #5 Recep Baltaş dedi: Loga kapsamlıca baktım. İki olası sebep var: OneDrive Intel sürücüsü. Önce OneDrive kaldırıp dener misin? Kaldır, yeniden başlat. Olmazsa mevcut Intel sürücüsünü DDU ile kaldırıp temiz bir kurulum yap. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş sizin dediklerinizi uyguladım ama sorun çözülmedi oyun yarı pencereli ekrana düşüyor açılırken alt enter yaptığım anda o hatayı veriyor. Dosya Ekleri 1722646306223.webp 134 KB · Görüntüleme: 63 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Loga kapsamlıca baktım. İki olası sebep var: OneDrive Intel sürücüsü. Önce OneDrive kaldırıp dener misin? Kaldır, yeniden başlat. Olmazsa mevcut Intel sürücüsünü DDU ile kaldırıp temiz bir kurulum yap. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş sizin dediklerinizi uyguladım ama sorun çözülmedi oyun yarı pencereli ekrana düşüyor açılırken alt enter yaptığım anda o hatayı veriyor.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 3 Ağustos 2024 #6 Windows sürümü neydi? 24H2 ISO indirip veri kaybı olmadan güncelleme yapar mısın? Olmazsa bağlanıp bakacağım. Son düzenleme: 3 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Windows sürümü neydi? 24H2 ISO indirip veri kaybı olmadan güncelleme yapar mısın? Olmazsa bağlanıp bakacağım.
KS KS nowx Uzman Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 50 Beğeniler 12 4 Ağustos 2024 #7 Recep Baltaş dedi: Windows sürümü neydi? 24H2 ISO indirip veri kaybı olmadan güncelleme yapar mısın? Olmazsa bağlanıp bakacağım. Genişletmek için tıkla... Sürümüm 23H2 dediğinizi deniyorum. Recep Baltaş dedi: Windows sürümü neydi? 24H2 ISO indirip veri kaybı olmadan güncelleme yapar mısın? Olmazsa bağlanıp bakacağım. Genişletmek için tıkla... Evet dediğiniz gibi yaptım ve sorun çözüldü çok teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Windows sürümü neydi? 24H2 ISO indirip veri kaybı olmadan güncelleme yapar mısın? Olmazsa bağlanıp bakacağım. Genişletmek için tıkla... Sürümüm 23H2 dediğinizi deniyorum. Recep Baltaş dedi: Windows sürümü neydi? 24H2 ISO indirip veri kaybı olmadan güncelleme yapar mısın? Olmazsa bağlanıp bakacağım. Genişletmek için tıkla... Evet dediğiniz gibi yaptım ve sorun çözüldü çok teşekkür ederim.