Arkadaşlar cok acil yardıma ihtiyacım var. Anakartım Intel H110 bir anakart. Legacy'den UEFI'ye çevirmeye çalıştım. Kaydettim reset attım bu hatayı verip duruyor. BIOS'a giremiyorum boot ekranı gelmiyor direkt. Ne yapmalıyım acil yardım edin. Bilgisayar bozuldu mu?
Arkadaşlar cok acil yardıma ihtiyacım var. Anakartım Intel H110 bir anakart. Legacy'den UEFI'ye çevirmeye çalıştım. Kaydettim reset attım bu hatayı verip duruyor. BIOS'a giremiyorum boot ekranı gelmiyor direkt. Ne yapmalıyım acil yardım edin. Bilgisayar bozuldu mu?
Hocam Windows Legacy kuruldu ise Legacy ile UEFI ile kuruldu ise UEFI ile devam etmeniz gerekli. Sistemi UEFI'ye çevirdiğinizde UEFI bir kurulum algılayamadığı için açılmıyor. Tekrar Legacy'ye çevirirseniz ya da Windows kurulumunu tekrar başlatırsanız sorununuz çözülecektir. Tabii bu hata genelde diski görmediğinde de çıkabiliyor.
Bu tarz çözümler sisteme sonradan müdahale ederken bozabiliyor o yüzden temiz kurulum öneririm. Tabii denenebilir. Yedek almak her koşulda şart olmalı.