Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Arkadaşlar cok acil yardıma ihtiyacım var. Anakartım Intel H110 bir anakart. Legacy'den UEFI'ye çevirmeye çalıştım. Kaydettim reset attım bu hatayı verip duruyor. BIOS'a giremiyorum boot ekranı gelmiyor direkt. Ne yapmalıyım acil yardım edin. Bilgisayar bozuldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dostlar, nasıl olduysa çözdüm. BIOS pilini çıkardım taktım. Sonra RAM'i çıkardım taktım oldu. Çok garip ama size de olursa deneyebilirsiniz sanırım. 😕
Arkadaşlar cok acil yardıma ihtiyacım var. Anakartım Intel H110 bir anakart. Legacy'den UEFI'ye çevirmeye çalıştım. Kaydettim reset attım bu hatayı verip duruyor. BIOS'a giremiyorum boot ekranı gelmiyor direkt. Ne yapmalıyım acil yardım edin. Bilgisayar bozuldu mu?
BIOS ayarini mi degistirdin yoksa Windows ayarini mi?

BIOS ise degisen geri Legacy'e cekmen lazim, formatsiz UEFI gecemezsin.

Error sana UEFI formunda boot edecek bir sey bulamiyorum diyor.

Edit: BIOS tusunu internette arastir ve guc geldigi andan itibaren taktaktaktak diye bas.

Hocam Windows Legacy kuruldu ise Legacy ile UEFI ile kuruldu ise UEFI ile devam etmeniz gerekli. Sistemi UEFI'ye çevirdiğinizde UEFI bir kurulum algılayamadığı için açılmıyor. Tekrar Legacy'ye çevirirseniz ya da Windows kurulumunu tekrar başlatırsanız sorununuz çözülecektir. Tabii bu hata genelde diski görmediğinde de çıkabiliyor.

Dostlar, nasıl olduysa çözdüm. BIOS pilini çıkardım taktım. Sonra RAM'i çıkardım taktım oldu. Çok garip ama size de olursa deneyebilirsiniz sanırım. 😕

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm