Diyorum ki normal falan bulmuyorum. Bu kadar nefret edilme sebebi de medyada sürekli kendilerinden bahsettirmeleri her filmde ve oyunda olmaları. İnsanlar sevdiği oyunun ana karakterini eş cinsel görmek istemiyor hadi eş cinsel olması neyse de oyunda bu ilişkinin görünmesini istemiyor. Yani durum böyle.

Bunlar hep Amerika'nın oyunları dünya nüfusunu azaltacaklar 😝🤪

Dediğine katılıyorum öyle bir sapkınlıkları varsa kendi içlerinde yaşasınlar ne yapalım? Ama şirketlerin fonlanmasıyla oyunlara, filmlere ve dizilere entegre edilmesi insanın midesini bulandırıyor.

Diyorum ki normal falan bulmuyorum. Bu kadar nefret edilme sebebi de medyada sürekli kendilerinden bahsettirmeleri her filmde ve oyunda olmaları. İnsanlar sevdiği oyunun ana karakterini eş cinsel görmek istemiyor hadi eş cinsel olması neyse de oyunda bu ilişkinin görünmesini istemiyor. Yani durum böyle.
Son zamanlarda benim de artık midemi kaldırmaya başladı, ben normaldir insanların kiminle olduğuna karışmak bana düşmez diyordum ama her filmde eşcinsel bir karakter olup o karakterin de ilişkisine apayrı bir yer verilmesi sinirlerimi bozmaya başladı. Polis dizisinde ne yapayım ben adamın cinselliğini?