seeraddar
Yetkin
Şu an hastalık olarak kabul edilmemesi, gelecekte de böyle olmayacağını göstermez. Sigara sağlıklı diyenler doktor değil, doktor rolündeki aktörlerdi. Devletler ise ekonomik çıkarlar ve tütün lobilerinin gücü gibi sebeplerden ses çıkarmıyordu.Guncel olarak hicbir saglik otoritesinde hastalik olarak kabul edilmiyor. Eskiden oyle tanimlanmasi bunun dogru olacagi anlamina gelmez. Bilim sabit duran bir sey degildir. Surekli ilerler, degisir. Zamaninda siyahilere karsi da irkcilik vardi. Masturbasyon yapmanin hastalik oldugu soyleniyordu. Sigara icmenin bu kadar zararli oldugu bilinmiyordu. Hatta sigara reklamlarinda doktorlar oynuyordu.
Soruyorum size hocam, bugun sigara faydali olarak kabul ediliyor mu? Bunlarin hepsinin de daha saglam arastirmalarla ve kesiflerle yanlis bilindigi anlasilmisti. Escinsellik de ayni sekilde. Patolojik olabilmek icin hicbir kriteri karsilamiyor.
Kisisel yorumlarinizi bilimsel gerceklik gibi dayatmamanizi rica ediyorum, zira bilimsel gerceklik bu degil.
Kişisel yorumlarımı dayatmıyorum; siz öyle hayal ediyorsunuz. Burada eşcinselliği sizin gibi normal görmüyorum diye, her zıt fikrimi kendi yorumum olarak görmek yerine bakış açınızı genişletebilirsiniz. Dediğim gibi, eşcinsel doğulmaz, eşcinsel olunur. Eşcinsellik hastalıktır.