Escape from Tarkov, Steam'de ön siparişe açıldı. Oyun ön siparişe özel %25 indirimli olarak $14.99 (₺633,00). Oyun 15 Kasım'da erişime açılacak.
Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Rezalet bir oyun, iğrenç bir oyun, 10 senedir erken erişimden çıkamamış hilelerle dolu kötü bir oyun. Ama fiyatı iyiymiş. Kararsız kaldım. 1 haftada Arc raidersa 120 saat falan gömdüm alsam mı acaba tarkov.
Escape from Tarkov, Steam'de ön siparişe açıldı. Oyun ön siparişe özel %25 indirimli olarak $14.99 (₺633, 00). oyun 15 Kasım'da erişime açılacak.
bexonway
Becerikli
aynı ikilemdeyiz bakalımRezalet bir oyun, iğrenç bir oyun, 10 senedir erken erişimden çıkamamış hilelerle dolu kötü bir oyun. Ama fiyatı iyiymiş. Kararsız kaldım. 1 haftada Arc raidersa 120 saat falan gömdüm alsam mı acaba tarkov.
Mertau
Gelişen
Yıllardır oynuyorum evet hile var ancak bu oyun kategorisinde en iyi oyundur..Rezalet bir oyun, iğrenç bir oyun, 10 senedir erken erişimden çıkamamış hilelerle dolu kötü bir oyun. Ama fiyatı iyiymiş. Kararsız kaldım. 1 haftada Arc raidersa 120 saat falan gömdüm alsam mı acaba tarkov.
Ethem Efe
Üstün
Yıllardır oynuyorum evet hile var ancak bu oyun kategorisinde en iyi oyundur.
Arc raiders bunu bitirebilir gibi, neyse göreceğiz. Alayım ya ne kaybedeceğim? Çok para değil.
Mertau
Gelişen
Bu paket ve diğer paketlerde olan her şey oyun içinden elde edilebiliyor. Oynanış olarak bir farkı yok sadece diğer paketlerde bazı kolaylaştırıcı unsurlar var. Ama en alt pakette dahi başlarsan diğer paketlerde bulunan her şeyi elde edebiliyorsun.Bu paket ile oyunda hiç bir şey yapılmıyor sanırsam doğru düzgün değil mi?
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
CS de cok hile var oyun oynanmıyor!
EFT ; Hold my beer.
Alacaklara erkenden uyarıdır. Çok fazla hile var. Alacaklara kamu spotudur.
EFT ; Hold my beer.
Alacaklara erkenden uyarıdır. Çok fazla hile var. Alacaklara kamu spotudur.
Yeni konular
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
Yeni mesajlar
-
-
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- mortem.dll bulunamadı