Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 13 Kasım 2025 #11 Mertau dedi: bu oyun kategorisinde en iyi oyundur.. Genişletmek için tıkla... Hunt'ı ölümüne savunurum! Hunt: Showdown 1896 da gayet iyidir. Western gotik tema fevkaledenin fevkinde! Son düzenleme: 13 Kasım 2025
Mertau dedi: bu oyun kategorisinde en iyi oyundur.. Genişletmek için tıkla... Hunt'ı ölümüne savunurum! Hunt: Showdown 1896 da gayet iyidir. Western gotik tema fevkaledenin fevkinde!
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.762 Çözümler 9 Beğeniler 2.688 Yer KKTC | Gazimağusa 13 Kasım 2025 #12 Nefs İlmi dedi: Hunt'ı ölümüne savunurum! Hunt: Showdown 1896 da gayet iyidir. Western gotik tema fevkaledenin fevkinde! Genişletmek için tıkla... Arc Raider'sı ölümüne savunurum! Arc raiders uzun zamandır çıkmış en iyi pvepvp extrac shooter oyunlarından biridir!
Nefs İlmi dedi: Hunt'ı ölümüne savunurum! Hunt: Showdown 1896 da gayet iyidir. Western gotik tema fevkaledenin fevkinde! Genişletmek için tıkla... Arc Raider'sı ölümüne savunurum! Arc raiders uzun zamandır çıkmış en iyi pvepvp extrac shooter oyunlarından biridir!
Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 13 Kasım 2025 #13 Ethem Efe dedi: Arc raiders uzun zamandır çıkmış en iyi pvepvp extrac shooter oyunlarından biridir! Genişletmek için tıkla... Buna katılıyorum ben de. Oyunlarından biridir. Ama en iyisi değildir.
Ethem Efe dedi: Arc raiders uzun zamandır çıkmış en iyi pvepvp extrac shooter oyunlarından biridir! Genişletmek için tıkla... Buna katılıyorum ben de. Oyunlarından biridir. Ama en iyisi değildir.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.762 Çözümler 9 Beğeniler 2.688 Yer KKTC | Gazimağusa 13 Kasım 2025 #14 Nefs İlmi dedi: Buna katılıyorum ben de. Oyunlarından biridir. Ama en iyisi değildir. Genişletmek için tıkla... Onu göreceğiz ) embark şu ana kadar güzel işler yaptı oyunla ilgili. 1 ay geçmeden büyük ve güzel bir Update koydular üstüne bir de.
Nefs İlmi dedi: Buna katılıyorum ben de. Oyunlarından biridir. Ama en iyisi değildir. Genişletmek için tıkla... Onu göreceğiz ) embark şu ana kadar güzel işler yaptı oyunla ilgili. 1 ay geçmeden büyük ve güzel bir Update koydular üstüne bir de.
Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 13 Kasım 2025 #15 Ethem Efe dedi: Onu göreceğiz ) embark şu ana kadar güzel işler yaptı oyunla ilgili. 1 ay geçmeden büyük ve güzel bir Update koydular üstüne bir de. Genişletmek için tıkla... Hunt'ın olayı bambaşka ama, öyle düşün. Western, gotik, kara fantazi türlerine ait. Sen Mosin Obrez ile, Aparkat ile, Kurmay Karabina ile adam vur bakayım. O merminin girişini hisset. O merminin, o kanın sesini hisset... Zevke gelirsin.
Ethem Efe dedi: Onu göreceğiz ) embark şu ana kadar güzel işler yaptı oyunla ilgili. 1 ay geçmeden büyük ve güzel bir Update koydular üstüne bir de. Genişletmek için tıkla... Hunt'ın olayı bambaşka ama, öyle düşün. Western, gotik, kara fantazi türlerine ait. Sen Mosin Obrez ile, Aparkat ile, Kurmay Karabina ile adam vur bakayım. O merminin girişini hisset. O merminin, o kanın sesini hisset... Zevke gelirsin.
CanPatrioTic Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 483 Çözümler 1 Beğeniler 315 Yer Ankara 13 Kasım 2025 #16 Caner Uncu dedi: Escape from Tarkov, Steam'de ön siparişe açıldı. Oyun ön siparişe özel %25 indirimli olarak $14.99 (₺633,00). Oyun 15 Kasım'da erişime açılacak. Genişletmek için tıkla... Adını çok duydum ama hiç deneyimleme fırsatım olmamıştı. Uygun bir fiyata çıkış yapıyor, bir deneyelim bakalım.
Caner Uncu dedi: Escape from Tarkov, Steam'de ön siparişe açıldı. Oyun ön siparişe özel %25 indirimli olarak $14.99 (₺633,00). Oyun 15 Kasım'da erişime açılacak. Genişletmek için tıkla... Adını çok duydum ama hiç deneyimleme fırsatım olmamıştı. Uygun bir fiyata çıkış yapıyor, bir deneyelim bakalım.
bexonway Becerikli Katılım 5 Kasım 2025 Mesajlar 116 Beğeniler 60 13 Kasım 2025 #17 Nefs İlmi dedi: Ben Hunt'la geldim, Hunt'la giderim ihtiyar! Tabii efendim! Hemen 64 GB RAM alıyorum. Eki Görüntüle 201494 Genişletmek için tıkla... Favorim. Ama 12'li kısıtlıdan kaçıp daha şehiriçi savaş atmosferi görelim dedim.
Nefs İlmi dedi: Ben Hunt'la geldim, Hunt'la giderim ihtiyar! Tabii efendim! Hemen 64 GB RAM alıyorum. Eki Görüntüle 201494 Genişletmek için tıkla... Favorim. Ama 12'li kısıtlıdan kaçıp daha şehiriçi savaş atmosferi görelim dedim.
Xalionis Uzman Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 438 Beğeniler 196 Yer Antalya 13 Kasım 2025 #18 Bedava çıktı bence bende standart edition vardı hemen Prepare for Escape Edition'u aldım Steam den. Standart var diye oynamıyordum hediye gelmişti :/
Bedava çıktı bence bende standart edition vardı hemen Prepare for Escape Edition'u aldım Steam den. Standart var diye oynamıyordum hediye gelmişti :/
Wexiar Uzman Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 150 Çözümler 1 Beğeniler 31 14 Kasım 2025 #19 Fiyat şaşırtıcı da 16 GB ram yetiyor mu bu oyuna?
Xalionis Uzman Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 438 Beğeniler 196 Yer Antalya 15 Kasım 2025 #20 Wexiar dedi: Fiyat şaşırtıcı da 16 GB ram yetiyor mu bu oyuna? Genişletmek için tıkla... Streets of tarkov mapı için yetmiyor maalesef :/
Wexiar dedi: Fiyat şaşırtıcı da 16 GB ram yetiyor mu bu oyuna? Genişletmek için tıkla... Streets of tarkov mapı için yetmiyor maalesef :/