Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Stardew Valley

Deneyimli
Yer
Krasnoyarsk
Ben çok olumlu düşünmüyorum ama sonuçta iki kişi arasındaki bir durum. Bence abartılacak bir şey değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben savunurum da her daim arkasındayım. Her türlü hak sahibi olmalılar, biz de insanız. Bizim bir kusurumuz ve eksiğimiz asla yok.

Ben bir trans kadınım ve Türkiye'deki klasik annelerden çok daha iyi çocuğuma bakacağıma inanıyorum. Antinatalist olmama rağmen çok iyi bir hayatım olursa evlatlık edinip bakmak isterdim, başkalarına iyi bir hayat ve yaşam şartı sunmak için.

Kesinlikle haklarımız olmalıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben çok olumlu düşünmüyorum ama sonuçta iki kişi arasındaki bir durum. Bence abartılacak bir şey değil.

Çocuk edinmedikleri sürece istediklerini yapabilirler. Öyle insanlar çocuk yetiştirebilir ama ya anne ya da baba olmadan yaşayacaklar. Bu yüzden çocuk edinmemeleri lazım bana kalırsa.

Ben savunurum da her daim arkasındayım. Her türlü hak sahibi olmalılar, biz de insanız. Bizim bir kusurumuz ve eksiğimiz asla yok.

Ben bir trans kadınım ve Türkiye'deki klasik annelerden çok daha iyi çocuğuma bakacağıma inanıyorum. Antinatalist olmama rağmen çok iyi bir hayatım olursa evlatlık edinip bakmak isterdim, başkalarına iyi bir hayat ve yaşam şartı sunmak için.

Kesinlikle haklarımız olmalıdır.

Hollanda'ya sığınma başvurusu yapabilirsin.

Bizi ilgilendirmez. Bu konu yakında kilitlenir. Kaç kere gördüm.
images.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.