Eşcinsellik, Freud ve Onarım Terapisi

Yahu ateistim ben dostum. TikTok kaydırmaktan mıdır nedir okuduğunuzu zerre anlamıyorsunuz. Eşcinsellik karşı olunacak bir şey değil, doğal bir olgu. Doğanın kendisi. Senin ne düşündüğün umrumda değil.

Siz daha okulda çift kale maç atarken ben Adana'nın ortasında yanlış surgery yüzünden hayatı kaymış bir akrabamla ilgileniyordum. Doktorlar çift cinsel organı olduğu için "e bunu keselim bari" demişler. Yaşadığı kimlik karmaşasını hayal edebiliyor musun? Hiç "kimlik karmaşası" ne araştırdın mı?

Hocam aşırı azınca oral aşama yaşanılması normal mi? (!)

Cinsel yönelim yazıya göre genetik, kalıtsal olarak değil de travmalar ve psikoloji ile ilgili bir durum gibi gözüküyor.
Freud ve zamanın psikoloji isimlerine göre psikopatolojik bir bozukluk.

Eleştiri alsa da bu isimler hiçbir zaman tamamen yanlışlanmamıştır da.

Gariptir, hastalık denince ceza alıyorsun. Başka hiçbir yerde uygulanmayan bir politika mevcut.

Kuramları hala kullanılan ve modern psikolojinin var olma sebebi olan Freud gariptir ki eşcinsellik konusunda eleştiri alıyor.

Benim fikrimce eş cinsellik genellikle karşı cinsten yeterince ilgi görememekten kaynaklıdır. Yoksa kimse büyük kavunlu güzel bir kız yerine kendi cinsinden birini tercih etmez.

@Nefs İlmi Da'daki gri Caner misiniz?

Benim fikrimce eş cinsellik genellikle karşı cinsten yeterince ilgi görememekten kaynaklıdır. Yoksa kimse büyük kavunlu güzel bir kız yerine kendi cinsinden birini tercih etmez.
Alakası yok. Bana Rihanna'yı getir, bana malını mülkünü versin, zerre ilgi göstermem.

Cinsel yönelim genetik ve psikolojik ayakları olan karmaşık bir yapıdır. Basit bir ilgisizlik sebep vermez.

Da'daki gri Caner misiniz
Evet.

Alakası yok. Bana Rihanna'yı getir, bana malını mülkünü versin, zerre ilgi göstermem.

Kişisel tercih. Sevgi kelimesine olan bakış açınız farklıdır veya partnerinizden beklediğiniz şeyler farklıdır, saygı duyarım.

Cinsel yönelim genetik ve psikolojik ayakları olan karmaşık bir yapıdır. Basit bir ilgisizlik sebep vermez.

Çevremde gözlemlediklerim şeyler ile çıkarım yapıyorum. Okulda birbirine dayayan birbirinin götünü elleyen manyakların hepsi sap.

Okulun türü ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…