Eşcinsellik, Freud ve Onarım Terapisi

Çevremde gözlemlediklerim şeyler ile çıkarım yapıyorum. Okulda birbirine dayayan birbirinin götünü elleyen manyakların hepsi sap
O başka bir şey. Eşcinsellik değil. Biz ona abazalık diyoruz Ama yine iyi. Damacanaya hallenmelerinden iyidir.

Emeğinize sağlık hocam.

Yazıdan anladığım kadarıyla çoğu yönelim doğuştan geliyor. Peki merak ettiğim bir diğer şey ise, bdsm gibi uygulamalar seven insanlar da mı genetik yoksa psikolojik mi? Bu kısmı merak ediyorum.

Gariptir, hastalık denince ceza alıyorsun. Başka hiçbir yerde uygulanmayan bir politika mevcut.
Sosyoloji ve politika ile ilgili.
Fakir devletler eşitlik ve adalet değil dâhâ çok sayıda insan, cahillik ve kaos istiyor.

Sonuç olarak yakındığın konuda üreme kabiliyeti olmayan partnerlere ve yardakçılarına sopa gösteriliyor.
Kuramları hala kullanılan ve modern psikolojinin var olma sebebi olan Freud gariptir ki eşcinsellik konusunda eleştiri alıyor.
İnsanın kimlik arayışı bitmez, olağan bir durum.

Hocam sizi yeşil forumdan beri bilirim. Harbiden bu çizginizi hiç bozmadınız, tebrik ederim.
Meme olmasa yaşam olmaz hocam, saygılar.

Benim fikrimce eş cinsellik genellikle karşı cinsten yeterince ilgi görememekten kaynaklıdır. Yoksa kimse büyük kavunlu güzel bir kız yerine kendi cinsinden birini tercih etmez.

@Nefs İlmi Da'daki gri Caner misiniz?

Hocam yani ben şimdi sizinle yan yana olsam, siz alt dudağa bir öpücük kondursanız, benim g*y olma ihtimalim oran olarak azalıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…