Esenler Turknet rezaleti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan senuzulme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 117

senuzulme

Üstün
Yer
İstanbul
Haziran başından beri 4 defa bakım bildirimi paylaştılar. Güya 4-6 saat süreceğini söyleseler de her seferinde 24 saati aşıyor.

Uzaktan çalışan birisi olarak beni resmen felç ediyorlar şu an. Son derece anlayışlı biri olmama karşın artık çıldırmak üzereyim.

Bu gibi konularda desteğe ulaşıldığı zaman otomatik telesekretere atıp, bakım olduğunun farkında olduklarını ve beklemem gerektiğini söylüyorlar.

Hizmet kalitesi bölgeden bölgeye çok değişiyor cidden. Benim burada da berbatlar. Bir kere internet bağlatayım dedim, baştan ofsayt. Bağlamaları 15-20 gün aldı herhalde. Bir daha da dönmedim.

Hizmet kalitesi bölgeden bölgeye çok değişiyor cidden. Benim burada da berbatlar. Bir kere internet bağlatayım dedim, baştan ofsayt. Bağlamaları 15-20 gün aldı herhalde. Bir daha da dönmedim.
Normalde farklı mahallede yıllardır kullanıcılarıydım, bağlattığımdan beri 1-2 defa kesilmiştir, o da gece 3'ten sonra falan.

Taşındığım yere taşıdım aboneliğimi, taşımaz olaydım. Her hafta kesinti ile uğraşıyorum.

Katılıyorum hocam, benim bölgemde bağlamaları bir gün sürdü. Öğlen başvuru yaptım, ertesi gün geldiler. Gelen adam taşeron firmadan geliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…