Gidip babasına anlatacak cesareti varmis. Buyuk konuşmayayım ama başıma gelse anlatacağı son şey olurdu sanırım. Zaman ilerledikçe ülke her yönüyle geriye gidiyor.

Salınır O, maksimum 10 yıl yatar. Esenyurt hayatımda gördüğüm en garip yer, sahaya gerekli ekiplerle inip derin bir araştırma yapılması gerekiyor. Bilim dünyasına, insan evrimine dair çok önemli bilgiler kazandırılabilir. Bilim bir adım daha ileri gitmiş olur.

Çocuk olduğu için o kadar bile yatmaz bence.

Salınır o, maksimum 10 yıl yatar. Esenyurt hayatımda gördüğüm en garip yer, sahaya gerekli ekiplerle inip derin bir araştırma yapılması gerekiyor. Bilim dünyasına, insan evrimine dair çok önemli bilgiler kazandırılabilir. Bilim bir adım daha ileri gitmiş olur.

Hocam 5 sene çalıştım orada. Dışarıdan bakınca pek bir sıkıntı yok gibi. Sadece çok mülteci görüyorsun. Ama gece olunca apayrı bir memleket oluyor. Oraya bir Batman şart. 🤣

Yahu şu reşitlik yaşını 15'e düşürsünler artık o yaştaki bireylerin aklı başında, eskiden böyle değil, böyle ise de çok çok az vardı, kesinlikle, reşit yaşı 15 olmalı.

Hayır, reşit yaşını 15'e düşürmek demek 18'de yapılan "her şeyi" 15 yaşa açmak demek. 15 yaşındakilerin ehliyet alma, ruhsatlı silah edinme gibi haklarının olması saçmalık olur. Sadece bana göre yapılabilecek değişiklik 13'ten sonrasınıda yollarsın Hapishane'ye.