Eğer yaptıysa devlet gereken cezayı verir. Gelişmiş ülkelerde halk böyle karşılık vermez. 3 sınıf dünya ülkelerinde bunlar normal olaylar.
Hocam tacizcilerin, tecavüzcülerin sokaklarda cirit attığı bir ülkeden bahsediyoruz devlet yargılamazsa halk kendisi yargılıyor sonra ortaya böyle sonuçlar ortaya çıkıyor.

@5396 zaten cezalarını almadıkları için bu oluyor. Cezalarını alsalar bu yaşanmaz. Geçmiş örnekleri ne çabuk unuttunuz?

Umarım yargısız infaz değildir. Doğruysa da eleştiriyorum, dayağın şiddetini beğenmedim. Az vurmuşlar.

Eğer yaptıysa devlet gereken cezayı verir. Gelişmiş ülkelerde halk böyle karşılık vermez. 3 sınıf dünya ülkelerinde bunlar normal olaylar.

Japonya ve Amerika örnek. Japonya'da bütün televizyonlarda kişinin fotoğrafı gösterilip halk tarafından nefret edilmesi ve ayıplanmasını sağlanıyor. Amerika'da ise bildiğim kadarıyla internet üzerinden oturduğun yerde daha önce böyle bir suçtan yakalanan biri var mı görebiliyorsun.

Hocam tacizcilerin, tecavüzcülerin sokaklarda cirit attığı bir ülkeden bahsediyoruz devlet yargılamazsa halk kendisi yargılıyor sonra ortaya böyle sonuçlar ortaya çıkıyor.
Bunun gibi çok var. Birisini geçenlerde suçsuz yere dövdüler toplu taşımada olay yanlışlıkla adam kadına dokunuyor kadında çığlık atıyor taciz etti diye adam boşuna dayak yedi.

@5396 bu çok büyük problem işte. Ayarını tutturamayıp insanın hayatına mâl olanlar bile var. İnsan kendinden çekiniyor. Toplu taşımaya her bindiğimde ekstra dikkat ediyorum. İki elimi de yukarıda tutmaya çalışıyorum hep.

Gerçekten taciz etmişse bile cezası kanunla belirlenir. İnsanlar kendi adaletlerini sağlamaya kalkarlarsa ortalık cehenneme döner.