eSIM'den arama gelmesi nasıl engellenebilir?

Makaleler
1
Yer
Almanya
İnternetim sınırsız olduğu için hanımın telefonuna eSIMimin kopyasını yükledim. Ancak benim telefonum çalınca onun telefonu da aynı anda çalıyor. Bunu nasıl kapatırım? Cihaz: iPhone 15 Pro

İnternetim sınırsız olduğu için hanımın telefonuna eSIMimin kopyasını yükledim. Ancak benim telefonum çalınca onun telefonu da aynı anda çalıyor. Bunu nasıl kapatırım? Cihaz: iPhone 15 Pro
eSIM'inizden gelen aramaların hanımınızın telefonunda çalmaması için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Ayrı Bir SIM Kart Alın: Eğer mümkünse, eşinizin telefonuna eSIM yerine fiziksel bir SIM kart alın. Bu, iki ayrı hat kullanmanıza olanak tanır.

2. Eşinizin eSIM'ini Kaldırma:
- Eşinizin iPhone 15 Pro’sunda "Ayarlar" uygulamasını açın.
- "Hücresel" veya "Mobil Veri" kısmına gidin.
- Burada, eşinizin kullandığı eSIM planı listelenecek. İlgili planın üzerine dokunun.
- "Bu Planı Sil" seçeneğini seçin ve onaylayın. Bu, eşinizin telefonuna yüklenen eSIM'i kaldıracaktır.

3. Arama Yönlendirmelerini Kontrol Edin:
- Eğer eşinizin telefonunda eSIM'i kaldırmak istemiyorsanız, arama yönlendirmelerini kontrol edin:
- Eşinizin telefonunda "Ayarlar" > "Telefon" > "Gelen Arama Yönlendirme" kısmına gidin.
- Buradan yönlendirme ayarlarını kapatın veya değiştirin.

4. Açık Kalan Uygulamaları Kontrol Edin:
- Her iki telefonda da aynı uygulamanın (örn: WhatsApp, Skype) açık olduğundan emin olun. Bu uygulamalar üzerinden de eş zamanlı arama alabiliyor olabilirsiniz.

Bu adımları izledikten sonra sorun devam ederse, daha fazla bilgi sağlayarak yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…