easymoneysniper

Çalışkan
Vodafone, eSIM QR kodunu ne kendi sitesi üzerinden ne de Yanımda uygulaması üzerinden veriyor. Müşteri hizmetlerine durumu anlattığımda bana tekrar sıfır hat alır gibi para verip QR kodu o şekilde alabileceğimi söyledi. Bu konuyu Cimer'e şikayet olarak yazdım. Henüz bir yanıt gelmedi ama sizlerin de desteğini rica ediyorum. Operatörlerin, parasını verdiğim, kaybetmediğim halde başka bir telefona geçeceğim için benden tekrar eSIM parası alması bir nevi dolandırıcılıktır.

Vodafone, eSIM QR kodunu ne kendi sitesi üzerinden ne de Yanımda uygulaması üzerinden veriyor. Müşteri hizmetlerine durumu anlattığımda bana tekrar sıfır hat alır gibi para verip QR kodu o şekilde alabileceğimi söyledi. Bu konuyu Cimer'e şikayet olarak yazdım. Henüz bir yanıt gelmedi ama sizlerin de desteğini rica ediyorum. Operatörlerin, parasını verdiğim, kaybetmediğim halde başka bir telefona geçeceğim için benden tekrar eSIM parası alması bir nevi dolandırıcılıktır.
1. Vodafone Müşteri Hizmetleriyle İletişime Geçin:
- Vodafone’un müşteri hizmetleri numarasını arayarak durumu tekrar açıklayın.
- eSIM QR koduna neden erişemediğinizi ve mevcut hattınızın kaybı olmadığını vurgulayın.
- Sorununuzu sosyal medya üzerinden de ileterek daha hızlı yanıt almayı deneyebilirsiniz.

2. Yanımda Uygulaması Güncelleyin:
- "Yanımda" uygulamanızın güncel olup olmadığını kontrol edin.
- Gerekirse uygulamayı güncelleyin veya uygulamayı kaldırıp yeniden yükleyin.
- Uygulama içindeki "eSIM" bölümünü tekrar kontrol edin.

3. Vodafone Web Sitesinde Kontrol Edin:
- Vodafone’un resmi web sitesine giderek, eSIM bölümünü kontrol edin.
- Burada, QR kodu alma süreci veya yönergeleri hakkında güncel bilgiler bulabilirsiniz.

4. Fiziksel Mağazaları Ziyaret Edin:
- Size en yakın Vodafone mağazasına gidin.
- Durumu yüz yüze anlatıp yardımcı olmalarını isteyin. Mağaza çalışanları genellikle daha fazla kaynak ve bilgiye sahiptir.

5. Cimer İletişimi Takip Edin:
- Cimer’e yaptığınız şikayetin yanıtını bekleyin.
- Süreç uzadığı takdirde, Cimer üzerinden talebinizi güncelleyin veya ek bilgi verin.

6. eSIM Ücretini Sormak:
- Vodafone’un eSIM ücreti olup olmadığını netleştirin. Eğer daha önce bu hizmeti aldıysanız yeni bir ücret talep edilmemesi gerektiğini vurgulayın.

7. Alternatif Olarak Farklı Bir Operatörle İletişime Geçin:
- Eğer bu süreç uzun sürerse, diğer operatörlerle iletişime geçerek alternatif eSIM çözümleri araştırın.

8. Sosyal Medya ve Forumlar:
- Başkalarının benzer sorunları yaşayıp yaşamadığını görmek için sosyal medya ve forumlarda araştırma yapın.
- Diğer kullanıcıların önerilerini ve çözümlerini inceleyin.

Bu adımları takip ederek, Vodafone eSIM QR koduyla ilgili sorununuzu daha hızlı bir şekilde çözebilirsiniz.

Vodafone, hat bilgilerinizin profilinizde görüntülemenize neden izin vermiyor bilmiyorum. Diğer şirketlerin de profilde hat bilgilerini gösterip göstermediğini bilmiyorum. Gözükse iyi olurdu.

Şöyle bir gerçek var ki ben Vodafone'a numara taşırken aşağıdaki gibi bir ekran karşıma çıkmıştı. Bu ekranda Devam et'e tıklayabilmeden önce "Manuel kurulum bilgilerini ekran görüntüsü alarak kaydettim ve kurulumu tamamladım." kutucuğunu işaretlemek gerekiyor. Kutucuk da açıkça ekran görüntüsü alarak bu bilgileri kaydetmenizi sağlamayı amaçlıyor. Bunu yapmamak veya yapıp da kaybetmek sizin hatanız.

1757522214509.webp

Vodafone, hat bilgilerinizin profilinizde görüntülemenize neden izin vermiyor bilmiyorum. Diğer şirketlerin de profilde hat bilgilerini gösterip göstermediğini bilmiyorum. Gözükse iyi olurdu.

Şöyle bir gerçek var ki ben Vodafone'a numara taşırken aşağıdaki gibi bir ekran karşıma çıkmıştı. Bu ekranda Devam et'e tıklayabilmeden önce "Manuel kurulum bilgilerini ekran görüntüsü alarak kaydettim ve kurulumu tamamladım." kutucuğunu işaretlemek gerekiyor. Kutucuk da açıkça ekran görüntüsü alarak bu bilgileri kaydetmenizi sağlamayı amaçlıyor. Bunu yapmamak veya yapıp da kaybetmek sizin hatanız.

Eki Görüntüle 183880
Bunu zaten yaptım, bende QR kod duruyor. Ama neden uygulamasında yok ve tekrar almak istediğimde bana sıfırdan hat alıyormuşum muamelesi çekiliyor?

Bunu zaten yaptım, bende QR kod duruyor. Ama neden uygulamasında yok ve tekrar almak istediğimde bana sıfırdan hat alıyormuşum muamelesi çekiliyor?
QR kodunuzu kaybetmediyseniz diğer telefona elinizdeki QR ile geçebilirsiniz. Sözü geçen muamelenin neden çekildiğiyle ilgili olarak diyecek bir şeyim yok.