İnternetim sınırsız olduğu için hanımın telefonuna eSIMimin kopyasını yükledim. Ancak benim telefonum çalınca onun telefonu da aynı anda çalıyor. Bunu nasıl kapatırım? Cihaz: iPhone 15 Pro
eSIM'inizden gelen aramaların hanımınızın telefonunda çalmaması için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1.
Ayrı Bir SIM Kart Alın: Eğer mümkünse, eşinizin telefonuna eSIM yerine fiziksel bir SIM kart alın. Bu, iki ayrı hat kullanmanıza olanak tanır.
2.
Eşinizin eSIM'ini Kaldırma:
- Eşinizin iPhone 15 Pro’sunda "Ayarlar" uygulamasını açın.
- "Hücresel" veya "Mobil Veri" kısmına gidin.
- Burada, eşinizin kullandığı eSIM planı listelenecek. İlgili planın üzerine dokunun.
- "Bu Planı Sil" seçeneğini seçin ve onaylayın. Bu, eşinizin telefonuna yüklenen eSIM'i kaldıracaktır.
3.
Arama Yönlendirmelerini Kontrol Edin:
- Eğer eşinizin telefonunda eSIM'i kaldırmak istemiyorsanız, arama yönlendirmelerini kontrol edin:
- Eşinizin telefonunda "Ayarlar" > "Telefon" > "Gelen Arama Yönlendirme" kısmına gidin.
- Buradan yönlendirme ayarlarını kapatın veya değiştirin.
4.
Açık Kalan Uygulamaları Kontrol Edin:
- Her iki telefonda da aynı uygulamanın (örn: WhatsApp, Skype) açık olduğundan emin olun. Bu uygulamalar üzerinden de eş zamanlı arama alabiliyor olabilirsiniz.
Bu adımları izledikten sonra sorun devam ederse, daha fazla bilgi sağlayarak yardımcı olabilirim.