10031

Becerikli
Makaleler
1
Eşiniz & kocanız, kıskançlık krizi olsun, ilgi alamamak olsun herhangi bir sebepten Steam hesabınızı sildi.

Ne yapardınız?

Ben başlıyorum;

İşleri bu raddeye getirmezdim, ama diyelim geldi. 2011'den beri açık olan, benim için büyük maddi değerini bir yere bırak manevi değeri de olan bir hesap. Önce sebebini sorar, sonra da ilk fırsatta boşardım sanırım. Bunu yapan ileride neler yapmaz diyerekten.

GWsQzncXQAAbtQ8.webp

Son düzenleme:
Yapacaklarımı anlatırsam daha yapamadan göz altına alınırım. Kan vahşet ve +18 olan her şey diye özetleyeyim. Ayrıca Steam desteğe mail ya da ticket atardım.
Yok ya o kadar abartmayalım. :rofl:

Boşanmak yeterli olurdu bir hesap için. Bir de Steam sorumluluk almıyor diye biliyorum bu kısımdan silinen hesaplar için.

Yok ya o kadar abartmayalım. :rofl:

Boşanmak yeterli olurdu bir hesap için. Bir de Steam sorumluluk almıyor diye biliyorum bu kısımdan silinen hesaplar için.

Daha da abartabilirim ama BTK forumu yasaklar komple. O yüzden bu söylediğim özet az bile.
Bir de hesap silinmesi için bir bekleme süresi mi ne vardı 7 gün ya da 30 gün olması lazım. O süre dolmadan hesap silme isteğini iptal etmeye çalışırım.