Furkan Borak
Uzman
Çoluk çocuk boşanırım yazmış. Yuva kuracak kadar seviyorsan, oyun hesabını sildi diye boşanacak mısın?
Oyun hesabı sildi meselesi değil, benim önem verdiğim şeylere saygı duymuyorsa zorlamanın anlamı yok.Çoluk çocuk boşanırım yazmış. Yuva kuracak kadar seviyorsan, oyun hesabını sildi diye boşanacak mısın?
Tonla para verdiğim bir ürüne, sadece maddi değil, yıllarca emek vermiş olduğum bir şey sonuçta, manevi anlamda da değeri olan bir ürüne saygısızlık ediyorsa ben neden onunla daha beraber olayım kiÇoluk çocuk boşanırım yazmış. Yuva kuracak kadar seviyorsan, oyun hesabını sildi diye boşanacak mısın?
Evet, başka sorun var mı?Çoluk çocuk boşanırım yazmış. Yuva kuracak kadar seviyorsan, oyun hesabını sildi diye boşanacak mısın?
Yıllarca parandan arttırıp dizdiğin steam hesabını sırf aptal birisi yüzünden kaybedecekse millete o aptal çokta gerekli biri değildir. Sen nasıl sırf keyfi yüzünden evini yakıp yıkan birisiyle evli kalmak istemezsen bir oyuncu içinde hele de bir oyun 70 dolarken çoğu beyaz eşyadan pahalı hesabı silen birisi içinde aynı şeyi düşünürsün. Sanırsın oyunlar 3 4 tl de biz abartıyoruz. Oyun denilen şey küçümsenecek bir şey değildir. Bir hobidir bir meslektir. Hadi onu geçtim. Bir de envanter var.Çoluk çocuk boşanırım yazmış. Yuva kuracak kadar seviyorsan, oyun hesabını sildi diye boşanacak mısın?