Merhaba, iyi sosyaller. Annemin eski telefonundaki bazı fotoğraflara ulaşmam gerek. Turkcell T50 Turbo modeli. Android 4.4.2 yüklü. Üzerinden 2-3 defa fabrika ayarlarına sıfırlama yapıldı. Fotoğrafları kurtarmanın bir yolu var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
PC'ye taktığında görsel, video vs yoksa geçmiş olsun.
Formatlandığı için yok. Bunun için DiskDigger ve bilgisayara bağlanan programlar duydum ama.PC'ye taktığında görsel, video vs yoksa geçmiş olsun.
- Makaleler
- 6
Formatlandığı için yok. Bunun için diskdigger ve bilgisayara bağlanan programlar duydum ama.
Formatlanan verileri geri getirme şansın yok. Yani onları geri getiren program olacağını sanmıyorum.
Android 4.4.2 de Tam Disk Şifreleme olmağıdı için döndürülebilir diye düşündüm. Root da atabilirim. ChatGPT de bunun olabileceğini söylüyor.Formatlanan verileri geri getirme şansın yok. Yani onları geri getiren program olacağını sanmıyorum.
- Makaleler
- 6
Android 4.4.2 de tam disk şifreleme olmağıdı için döndürülebilir diye düşündüm. Root da atabilirim. ChatGPT'de bunun olabileceğini söylüyor.
Deneyin hocam. Belki olur ama ihtimali düşüktür.
Kurtaramazsın.
EaseUS Data Recovery deneyebilirsin ben birkaç kere kullandım gayet güzel çalışıyor. (Fakat premium'unu öneririm free bir işe yaramıyor çünkü.)(1 Aylık üyelik 2k tl olduğundan dolayı malum yollar ile edinmeni öneririm.)