Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Eski aile fotoğraflarına ve videolarına bakıyorum. Ağlayasım geliyor, hüzünleniyorum. Benim gibi böyle olan var mı?
Bilmiyorum belki de biraz kova burcu olmanın getirdiği şeylerdir.O yok ama eskiden yaptığım bir şeyi tekrar yapınca mutlulukla karışık bir hüzüntü çöküyor. Huzur bulmak gibi bir şey yani.
Evet bu bana da oluyor. Küçükken mahalledeki bir balkonda sürekli dayının biri oturuyordu, geçerken bizi görünce Halley atıyordu yanındaki koliden. Birkaç sene sonra öldüğünü öğrendim, o balkonu her boş görüşümde buz gibi bir his kapladı içimi. Üzücü bir durum.Bende bu dediğiniz olay eşyalarda oluyor. Misal vefat etmiş birine ait bir eşyayı (kıyafet vb.) sahipsiz ve yalnız bir şekilde dururken görmek garip hissettiriyor. Ağlamak, hüzünlenmek değil de, o kişinin yokluğunun gerçekliği vuruyor insana. Diyorsunuz ki "O insan öldü, bu eşya da onundu ve artık bir daha asla bu eşyayla birlikte olmayacak." Biraz da eksiklikten geliyor olabilir. Tanımadığınız biri olsa bile ona ait olduğunu bildiğinizde aklınız otomatik olarak ikisini bir bütün halinde algılıyor. Öyle zannediyorum ki biri eksik olduğunda bu his oluşuyor.
Toprağı bol olsun. İç burkan bir olay.Evet bu bana da oluyor. Küçükken mahalledeki bir balkonda sürekli dayının biri oturuyordu, geçerken bizi görünce Halley atıyordu yanındaki koliden. Birkaç sene sonra öldüğünü öğrendim, o balkonu her boş görüşümde buz gibi bir his kapladı içimi. Üzücü bir durum.
Eki Görüntüle 79195
Maps'te bile orada duruyor. Ah be dayı, tanımamama rağmen iyi biriydin.
Burçlar gerçek değildir, eskiyi yad etmek ve özlem duymak burçla alakası olmayan bir durumBilmiyorum belki de biraz kova burcu olmanın getirdiği şeylerdir.