Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Nederland
Biliyorsunuz, eski Formula 1 oyunları belirli bir süre sonra Steam'den kalkıyor, başka baktığım oyun mağazalarında da pek bulamadım. İnternette satan yerler var ama nereyi seçeceğimden pek emin değilim, alan varsa nereden alabileceğimi söyleyebilir mi? Bütçe sorunum yok, korsana vs. yönelmeyeceğim. O yüzden sıkıntı yok.

Çözüm
Steam Key güzel bir seçenek. Kinguin, G2A gibi güvenilir sitelerden Steam Key alabilirsin hocam. G2A'dan F1 2015 ve F1 2019 aldım zamanında, F1 2015'i yaklaşık 50, F1 2019'u 130-140 saat oynadım. Sıkıntı olmadı.

Bir de şöyle bir site bırakayım sana, hangi sitede hangi oyun key'i daha ucuz diye karşılaştırıyor, oradan da bakabilirsin. Hangi oyunu alacağını bilmediğimden F1 2019 için örnek attım, başka oyuna çevirmen mümkün.

Steam Key güzel bir seçenek. Kinguin, G2A gibi güvenilir sitelerden Steam Key alabilirsin hocam. G2A'dan F1 2015 ve F1 2019 aldım zamanında, F1 2015'i yaklaşık 50, F1 2019'u 130-140 saat oynadım. Sıkıntı olmadı.

Bir de şöyle bir site bırakayım sana, hangi sitede hangi oyun key'i daha ucuz diye karşılaştırıyor, oradan da bakabilirsin. Hangi oyunu alacağını bilmediğimden F1 2019 için örnek attım, başka oyuna çevirmen mümkün.

Çözüm

F1 2012 alacaktım konuda söylemeyi unutmuşum. Attığınız siteden karşılaştırmaya girdim ve bal kaymak gibi Amazon.fr'den 30 euroya buldum. Teşekkürler.