Lexix Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 297 Makaleler 4 Çözümler 12 Beğeniler 272 28 Ağustos 2025 #11 TheseusunGemisi dedi: Flux Kontext'de oldukça başarılı bu konuda. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Hatta ince ayar yapılabildiği için uğraşarak çok daha iyi sonuçlar alınır. Ayrıca kontext gemini'ye göre daha iyi restore ediyor. Geminine az da olsa plastiklik var fakat prompta bağlılık konusunda da Gemini 2.5 baya öne geçmiş.
TheseusunGemisi dedi: Flux Kontext'de oldukça başarılı bu konuda. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Hatta ince ayar yapılabildiği için uğraşarak çok daha iyi sonuçlar alınır. Ayrıca kontext gemini'ye göre daha iyi restore ediyor. Geminine az da olsa plastiklik var fakat prompta bağlılık konusunda da Gemini 2.5 baya öne geçmiş.
detista Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 97 Beğeniler 63 28 Ağustos 2025 #12 Fotoğraf değil de bende eski karikatürlerin taranmış dosyaları var. Buna benzer bir promt ile onları da onarabilir mi acaba?
Fotoğraf değil de bende eski karikatürlerin taranmış dosyaları var. Buna benzer bir promt ile onları da onarabilir mi acaba?
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 28 Ağustos 2025 #13 detista dedi: Fotoğraf değil de bende eski karikatürlerin taranmış dosyaları var. Buna benzer bir promt ile onları da onarabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Metinli bir şeyi onarmayı denemedim işin açığı.
detista dedi: Fotoğraf değil de bende eski karikatürlerin taranmış dosyaları var. Buna benzer bir promt ile onları da onarabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Metinli bir şeyi onarmayı denemedim işin açığı.