LinuxPengueni
Uzman
- Makaleler
- 2
Merhabalar, size de mi öyle geldi bilmem ama eğer Gemini 3 Flash'a bir fotoğraf atarsanız, mesela duvar kağıdınızı atıyorsunuz, böyle genelde 3'te 1 ihtimalle (cidden hesaplamadım) duvar kağıdını analiz edip yorumlamak yerine direkt görselinizi kopyalayıp üzerine Gemini filigranı yapıştırıp önünüze sunuyor.
Deneyim:
Bir seferinde telefon duvar kağıdımı Minyonlar yapmıştım (o aralar biraz Çılgın Hırsız filmine sarmıştım diyebiliriz). Gemini'a dedim ki: "Duvar kağıdımı yorumlar mısın?" Sonra o da dedi ki: "Tamam, bekliyorum." Sonra da "Analiz" yazmasını beklerken çıkan şey şu:
️ Nano Banana yükleniyor...
️ Sonra baktım, dedim "Bir şeyler önermek için herhalde böyle yaptı." YANLIŞ CEVAP! Duvar kağıdı SS'imin sağ alt köşesine o Gemini filigranını yapıştırıp önüme sunmuş. İşte Gemini'a sözel sorgu yapmaktan daha çok hoşlanmamın nedeni.
Deneyim:
Bir seferinde telefon duvar kağıdımı Minyonlar yapmıştım (o aralar biraz Çılgın Hırsız filmine sarmıştım diyebiliriz). Gemini'a dedim ki: "Duvar kağıdımı yorumlar mısın?" Sonra o da dedi ki: "Tamam, bekliyorum." Sonra da "Analiz" yazmasını beklerken çıkan şey şu: