dixtuel

Uzman
Merhaba. Elimde Samsung Galaxy J3 2016 bir telefon var, yıllardır boşta duruyor ve sorunsuz çalışıyor. Bu telefonu bilgisayarım veya dekorasyon için kullanmak istiyorum fakat aklıma ne yapabileceğime dair hiçbir şey gelmiyor. Önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Webcam olarak calisabilir. Elinde hub varsa buna baglayip uzerine flash bellek takablir ve torrent vb download edebilirsin, pc den 200 kat az elektrik harcar. USB mikroskopa ekran yapablirsin. Masaustunde hareketli fotograf cercevesi olarak kullanabilirsin. PC oyunlari icin buttonbox yaparsin, ozellikle ETS2'de cok isine yarar. Aklima geldikce eklerim.

Webcam olarak calisabilir. Elinde hub varsa buna baglayip uzerine flash bellek takabilir ve Torrent vb download edebilirsin, PC'den 200 kat az elektrik harcar. USB mikroskopa ekran yapablirsin. Masaustunde hareketli fotograf cercevesi olarak kullanabilirsin. Aklima geldikce eklerim.

Dediğiniz fotoğraf çerçevesini nasıl yapabilirim? Siz ekleyin ben güzel gelenlerin hepsini denerim hocam.

Webcam olarak calisabilir. Elinde hub varsa buna baglayip uzerine flash bellek takabilir ve Torrent vb download edebilirsin, PC'den 200 kat az elektrik harcar. USB mikroskopa ekran yapablirsin. Masaustunde hareketli fotograf cercevesi olarak kullanabilirsin. PC oyunlari icin buttonbox yaparsin, ozellikle ETS 2'de cok isine yarar. Aklima geldikce eklerim.

Hocam buttonbox u da nasıl yapabilirim? Aklıma touch portal geldi onunla olur mu?

Pixgram ve SlidePlus vardi fotograf slideleri yapiyorlardi. Scoompa Video ve FotoSlider Slideshow maker ile de fotograflardan film olusturabiliyordunuz.

Usttekine eklemistim ama alintiya yetismemis. ETS2 gibi oyunlar icin buttonbox'ta oluyor. Programin adi SIM Dashboard.

Touch Portal OBS vb icin kisayol atiyordu. Ona benzer mantigi var tabii.

Bendeki J2'de Rom var. Gunluk hayatta gerekli olan her uygulamayi neredeyse sorunsuz skeilde calistirabilir. Ayrica ben bisiklet kamerasi olarak kullandim is gordu. Arac kamerasi veya webcam yapabilirsiniz.

Bu da dekorasyon olarak dusunulebilir. 3 boyutlu yaziciya gerek yok. O sekildeki kupler bulup boyayabilir veya kartondan kupler ile yapabilirsiniz.

Custom ROM'lar için proje cihazı, webcam, shitpost recorder, güvenlik kamerası ve stream deck olarak kullanabilirsiniz.