dixtuel

Uzman
Merhaba. Elimde aşağıda yazacağım özelliklere sahip bir bilgisayar var. Wi-Fi'ye vs. sorunsuz bağlanıyor. Win 8.1 kurulu şu an. Bilgisayarı zaten satmaya çalışıyorum bu forumda, sahibinden'de vs. ekli, o yüzden "sat" demezseniz sevinirim, zaten deniyorum. Satmadan önce bir kez daha format atacağım fakat şu an idareten ne yapabileceğimi merak ediyorum.
  • Intel 6300 işlemci.
  • 4 GB RAM.
  • NVIDIA GT210 ekran kartı.
  • 350W PSU.
  • CD/DVD oynatıcı.
  • 256 GB Seagate HDD.
  • Cmedia ses kartı.
Not: Elimde 1 adet MacBook Air 2017 ve hiçbir işe yaramayan 2 adet çalışan tabletim var. Tabletlerden birine ya da MacBook'a Moonlight, PC'ye Apollo kurup ekstra monitör olmamasına rağmen genel kullanım olarak kullanabilirim fakat ne işime yarar, işte o konuda da hiçbir fikrim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Elimde aşağıda yazacağım özelliklere sahip bir bilgisayar var. Wi-Fi'ye vs. sorunsuz bağlanıyor. Win 8.1 kurulu şu an. Bilgisayarı zaten satmaya çalışıyorum bu forumda, sahibinden'de vs. ekli, o yüzden "sat" demezseniz sevinirim, zaten deniyorum. Satmadan önce bir kez daha format atacağım fakat şu an idareten ne yapabileceğimi merak ediyorum.
  • Intel 6300 işlemci.
  • 4 GB RAM.
  • NVIDIA GT210 ekran kartı.
  • 350W PSU.
  • CD/DVD oynatıcı.
  • 256 GB Seagate HDD.
  • Cmedia ses kartı.
Not: Elimde 1 adet MacBook Air 2017 ve hiçbir işe yaramayan 2 adet çalışan tabletim var. Tabletlerden birine ya da MacBook'a Moonlight, PC'ye Apollo kurup ekstra monitör olmamasına rağmen genel kullanım olarak kullanabilirim fakat ne işime yarar, işte o konuda da hiçbir fikrim yok.

Bu zamanlarda bence kimse eski bilgisayarlar satın almaz gibime geliyor. Hayrına bir çoçuğa verilebilir.

1752881896224.webp

Tam sevaplık bilgisayar. İhtiyaç sahibi, mario vb oynayacak tanıdığınız ya da etrafınızda birisi varsa ben ücreti ödemeye talibim.

Sahibinden'deki ilanınızı gördüm, kargolama imkanınız var ise satın almak istiyorum.

Hocam Param Güvende ile kargolayabilirim evet fakat kargolamak için almam gereken malzemeler ve sahibindenin keseceği komisyon ikimizede pek uygun olmayabilir. Kafam bu saatte biraz allak bullak yarın konuşabiliriz isterseniz.