Web tarayıcısı üzerinden giriş yapabilirsin PC'den. Sadece fotoğraflar değil birçok şeye ulaşılabiliyor. iCloud verilerine Web'de eriş kısmı açık mıydı acaba telefonunda önceden? Kapalı olursa belki sıkıntı çıkarabilir o kısım.

IMG_0900.webp

Web tarayıcısı üzerinden giriş yapabilirsin PC'den. Sadece fotoğraflar değil birçok şeye ulaşılabiliyor. iCloud verilerine Web'de eriş kısmı açık mıydı acaba telefonunda önceden? Kapalı olursa belki sıkıntı çıkarabilir o kısım.

Eki Görüntüle 234417
Hiç bilmiyorum hocam. Sattığıma pişmanım zaten. Telefondan ziyade, fotoğrafları alamadığım için pişmanım...

Hiç bilmiyorum hocam. Sattığıma pişmanım zaten. Telefondan ziyade, fotoğrafları alamadığım için pişmanım...
Benim de eski bir iPhone telefonum vardı bozulmuştu o apple hesabını zar zor şifresini sıfırlatarak kurtarabilmiştim 1 hafta falan apple dan mail bekledim biraz uzun sürüyor ama çözüyorlar sorunu. Ek olarak Apple'ın sitesi fazla yavaş yükleniyor biraz sorun çekebilirsiniz Windows da icloud uygulamasını indirince fotoğraflar da görünebiliyor muydu emin değilim ona da bakarsanız iyi olabilir.

Umarım çözülür, dene bakalım. Kendi telefonumda öyle bir ayar görünce seni de uyarmak istedim. Bazen böyle hafif takılmalar oluyor ben de Web girişi yapınca ama yine de işlerimi hallediyorum, lazım olabiliyor çünkü PC'den giriş.