Hehee, bende var. 19", 85 Hz'de 165 Hz LCD'den daha akıcı.Allah nasip ederse istiyorum valla'. Bir gun masaustu alirsam ilk is Sony Trinitron ve guzelinden klavye bulmak. (Trinitron)
Detaylar
Kim cevapladı?dewberry
Üstün
WoW için macrolu klavye gerekir amaBende de babadan miras bu var arada projeksiyon açınca kullanıyorum. Zamanında WoW Oynarken al senin olsun deyip bana vermişti.
Eki Görüntüle 184949
erdym
Üstün
Bilmiyorum zaten bu klavye seti aslında tek alıcıya bağlanıyordu ama o gün sinirlenip fareyi kırmıştı sonra laptopa takarsın diye bana da bunu verdi.
AnkiDaster
Uzman
2017'den beri Logitech G103 kullanıyorum ilk günkü gibi
Dolabın en derinlerinde Exper marka ofis klavyesi var. 15 yılı devirdi galiba. Klavye bozulunca ona geçiyorum hala
Recep Tayyip İvedik
Üstün
Hocam bende o kadar değil ancak cimrilikten eski 2. El klavye kullanıyordum.Var mı acaba o tarz klavye kullanan kişiler Sosyal'de? Ben hala 25+ yıllık klavye aktif kullanıyorum. Galiba Windows 95 daha çıkmadığı için klavyede Win tuşu bile yok. Hâlâ işimi görüyor. PS2'den daha eski girişi var at olması lazım. Hâlâ FPS oyunlarında bile iş görüyor. Aynı anda 6-7 tuş algılıyor
Eki Görüntüle 184928
Eki Görüntüle 184930
Klavyeyi pc'e bağlamak için 3 tane dönüştürücü kullanmam gerekiyor:
- Makaleler
- 9
PS/2 interrupt tabanlı çalıştığından hâlâ daha hızlı USB aygıtlara göre ama destekli anakart şart.
Hız aşırtma için üretilmiş güncel anakart'larda rastlanabilir.