Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Review Broow diye bir kanal vardı, eski konsollar hakkında incelemeler yapan. Bir tek onu biliyorum Türkiye'de.
Review Broow'u çok severim, uzun süredir takip ederim güzel bir yerli kanal.Review Broow diye bir kanal vardı, eski konsollar hakkında incelemeler yapan. Bir tek onu biliyorum Türkiye'de.
- Makaleler
- 7
Konsol tamiri ilginizi cekiyorsa TronicsFix cok iyi kanal, her ne kadar biraz teknik kalsa ve genelde guncel konsollarla ugrassa da rahatlatici oluyor izlemesi diye dusunuyorum.
Teknik şeyler de güzeldir ya, teşekkürler.Konsol tamiri ilginizi cekiyorsa TronicsFix cok iyi kana, her ne kadar biraz teknik kalsa ve genelde guncel konsollarla ugrassa da rahatlatici oluyor izlemesi diye dusunuyorum.
İlginizi çekerse böyle bir kanal var. Ben bir ara abone olmuştum sonra unuttum kanalı. 
www.youtube.com
Bazı Retro Şeyler
Retro oyun konsolları incelemeleri İlginç retro konsol aksesuarları, kontrolcüler vb Retro konsol mod ve tamiri Retro oyun kültürü Retro oyuncaklar Retro teknoloji
vdl
Yetkin
Michael MJD
Vintage computers, old software, and lots of nostalgia. If you like what you see, be sure to subscribe to get notified about future uploads! The email address below can be used by anyone to get in touch with me, even if not business related.
Böyle eski konsolların eklentilerle birleştirildiği, incelendiği videolar yapan Türkçe yabancı fark etmez kanal önerisinde bulunabilecek var mı?
LGR.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-