(Eski konu) WinLove projesi uygulanmış Windows 11 25H2 (2026.01)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
AtlasOS gibi Custom OS'lar görmüştüm. Objektif olarak onlardan iyi midir sorayım size?
AtlasOS, WinLove'dan daha az kaynak tüketir. Ancak çok çeşitli programlar kullanıyor iseniz daha çok sorun yaşarsınız. Örneğin Hikvision tarafından geliştirilen CCTV programları, AtlasOS'da çöküyordu.

AtlasOS gibi Custom OS'lar görmüştüm. Objektif olarak onlardan iyi midir sorayım size?

Adam SHA degeri bozulmasın diye oldukça titiz davranmış.
En basitinden web/windows içinden arka planlarını degiştirirdi.
SHA'nın ne oldugunu biliyorsanız zaten anlarsınız.

Adam SHA degeri bozulmasın diye oldukça titiz davranmış.
En basitinden web/windows içinden arka planlarını degiştirirdi.
SHA'nın ne oldugunu biliyorsanız zaten anlarsınız
Evet biliyorum zaten atlasos gibi sürümlerde bazılarında windows update şle beraber repair paketi gelmeye başlamış bir debeyeceğim güzel bir proje belli ya stock kullanacağın ya da bunu

HP marka laptop kullanıyorum. ISO indirdim. Pro versiyonu. VMD driver kurulu değil hem de kendim de kuramıyorum.
Şu an kurulum yapamıyorum çünkü WinLove kurulumda diskimi görmüyor.

HP marka laptop kullanıyorum. ISO indirdim. Pro versiyonu. VMD driver kurulu değil hem de kendim de kuramıyorum.
Şu an kurulum yapamıyorum çünkü WinLove kurulumda diskimi görmüyor.
Cihazın modelini ve işlemcisinin adını paylaşabilir misiniz? Sonraki sürümde düzeltme deneyelim.

Cihazın modelini ve işlemcisinin adını paylaşabilir misiniz? Sonraki sürümde düzeltme deneyelim.
Kurmak istediğim cihaz HP 15-dw3xxx, Victus 16 laptop ile denerim ama o da aynı şekil olur muhtemelen.
Çalışan VMD dosyası var mı WinLove için?

Eğer Ventoy ile yazdırıyorsanız, Ventoy kusurlu çalışıyor. Sorun o olabilir. Eğer Rufus ile yazdırmanıza rağmen görmemiş ise bakalım.

Eğer Ventoy ile yazdırıyorsanız, Ventoy kusurlu çalışıyor. Sorun o olabilir. Eğer Rufus ile yazdırmanıza rağmen görmemiş ise bakalım.

Ventoy kullandım doğrudur.
Rufus ile deneyeceğim.
Mobilden yazdığım için sorun oluyor bazen yazımda kusura bakmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…