Arkadaslar amac tamamen dizi film muzık yayın vs. izlemek. Eski bir laptop bu 2k monıtoru calıstırır mı, sıkıntı olur mu?

2k.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçede G65B çok daha iyi olur. Hem renkleri ve siyahları çok daha iyi hemde kendi içinde Tizen işletim sistemi var. Yani Youtube, Netflix, Prime Video vs için bilgisayarla uğraşmanıza gerek kalmaz.

İşlemci, RAM ve ekran kartı büyük etken. Eski bir laptopta GTX 1080'de olabilir, GT 940M'de. Ayrıca attığınız monitörü normalde asla önermem. Film dizi için asla önermem.
tesekkurler hocam neden peki? ps5e baglayıp fifa da oynuyorum nasıl bir önerirsiniz, attıgım monıtorun epey begenenı var dıye dusunmustum öneride bulunur musunuz

tesekkurler hocam neden peki? ps5e baglayıp fifa da oynuyorum nasıl bir önerirsiniz, attıgım monıtorun epey begenenı var dıye dusunmustum öneride bulunur musunuz
TUF monitörlerin panelleri aynı fiyat skalasındaki Philips Evnia vs gibi modellerden kötü kalıyor. Aynı zaman da iyi bir VA, iyi bir IPS'ten iyidir. Birde film ve dizi izleyeceğinizi söylüyorsunuz. VA bunun için biçilmiş kaftan. Odyssey G65B'de akıllı TV özelliği de bulunuyor. PS5'i HDMI CEC sayesinde monitörün kumandasıyla kullanabilirsiniz.

TUF monitörlerin panelleri aynı fiyat skalasındaki Philips Evnia vs gibi modellerden kötü kalıyor. Aynı zaman da iyi bir VA, iyi bir IPS'ten iyidir. Birde film ve dizi izleyeceğinizi söylüyorsunuz. VA bunun için biçilmiş kaftan. Odyssey G65B'de akıllı TV özelliği de bulunuyor. HDMI CEC'i PS5 ile kullanabilirsiniz.
Hocam ben ps5i hdmi ile baglıyorum monıtore, bir de laptopu baglayacagım monıtore. kabloları cıkartmadan tuşlar ıle ikisi arasında gecis yapabılıyo muyum bunda? baktım ama goremedım bılgınız var mı ayrıca tesekkurler

Eski laptop tamamda özellikleri ne? HDMI 1.4 mü yoksa 2.0'a mı sahip?
hocam acer swift 3

Hocam ben ps5i hdmi ile baglıyorum monıtore, bir de laptopu baglayacagım monıtore. kabloları cıkartmadan tuşlar ıle ikisi arasında gecis yapabılıyo muyum bunda? baktım ama goremedım bılgınız var mı ayrıca tesekkurler
Evet monitörle beraber gelen kumandadan TV'deki gibi geçiş yapabiliyorsunuz. Ayrıca PiP ile aynı anda ikisini de kullanabiliyorsunuz. O kumandayla PS5'i de kontrol edebiliyorsunuz. Yani PS5'ten Youtube'u açtığınızda Dualsense ile uğraşmadan monitörün kumandasıyla yönetebiliyorsunuz.