Eski laptop 2K monitörü çalıştırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam amazonda da var aynı attıgınız, orda 7 bın tl sıkıntılı oalbılır 4bın tl fark var da. bir de acer swift 3 laptopum. kaldırır mı acaba?

2K sorunsuz kullanabilirsin hocam, HDMI 2.1 desteğine sahip.
benım sanırım displayportla falan ısım yok? ps5i hdmi ıle baglayacagım monıtore ama arkadasın attıgı odysey samsungda 1 tane hdmi girisi var mıs sanırım

Odyssey'lerin onlarca çeşidi var. Siz farklı modele bakıyorsunuz muhtemelen. Link atın. Ayrıca 2 HDMI girişi var monitörde.

2K sorunsuz kullanabilirsin hocam, HDMI 2.1 desteğine sahip.
hocam alacagım monıtorde 1 adet hdmi ve 1 adet displaport var. benım ps5 hdmi ile baglanacak. laptopda displayport yok sadece hdmi cıkısı var. hdmi top displayport kablosu alsam sızce performans kalıte vs. düşer mş baska turlu iki cihazı da baglayamıyorum monıtore

Attığım üründe 2 tane HDMI var.

Odyssey'lerin onlarca çeşidi var. Siz farklı modele bakıyorsunuz muhtemelen. Link atın. Ayrıca 2 HDMI girişi var monitörde.
evet sımdı fark ettım ben g5e bakıyormuşum. butce olarak g5 de cok uygun geldı cok buyuk fark var mı sızce? bir de laptopumda displayport cıkısı yok. hdmi to displayport kablosuyla baglasam mlonıtorle laptopu kalıte, performans grafık vs. düşüşü olur mu sizce

Dağlar kadar fark var. 2K bile değil. Saydığım hiçbir özellik yok.

Dağlar kadar fark var. 2K bile değil. Saydığım hiçbir özellik yok.
hocam evet. sımdı sızın attıgınıza karar verdım acıkcası, ancak kafamı sunu kurcalıyor evet ps5 kaldırır belkı ozellıklerı ama laptopum 60hz benım, monıtor de halıyle 60hz olucak oyle degıl mı

PS5'i kullanırken 120Hz, laptopu kullanırken 240Hz olacak. Laptop ekranınızın Hertz'i önemli değil. Taktığınız monitörün önemli. HDMI 2.1 sayesinde de monitörü taktıktan sonra ayarlardan 240Hz'e çekmeniz yeterli olacak.

PS5'i kullanırken 120Hz, laptopu kullanırken 240Hz olacak. Laptop ekranınızın Hertz'i önemli değil. Taktığınız monitörün önemli.
cahilligime verin hocam kusura bakmayın monıtor epey guxlu duruyor hatta tv bıle denılebılır, laptopun kaldıramama gibi bir durumu olur mu hocam sızce? dedıgım gıbı oyun yok sadece dizi film yayın ve search sıkıldımda 10 senelık 1080p monıtorden...

240hz demek 240 FPS'i size gösterebilir demek. Laptop zorlandığı yerde belki 160 FPS verir belki 210 FPS. İlla 240 sabit olacak diye bir şey yok. Dediğim gibi dizi film gibi şeyleri bilgisayarsız bile yapabilirsiniz. Eğer ben torrent vs indirip izliyorum derseniz de düzgün VLC ayarıyla kusursuz şekilde izleyebilirsiniz. Yani sorun yaratmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…