Önerdiğiniz bir tane var mı hocam? Olabildiğince ucuz olmalı 8 bin civarı vermek istiyorum en fazla. Bir de satarken sorun olmayacak bir şey olsun mümkünse.
Lenovo V15 G4 82YU00P0TX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Bende İntel laptop var, termal macun değiştirmeme rağmen boşta ses çıkarıyor. AMD önerimdir.
Şimdi aklıma geldi, bir arkadaşta Matebook D15 İ5'li versiyon vardı. 15.000 civarında bulunuyor, ekran kasa falan çok iyiydi İntel falandı ama baya sessizdi.
Lenovo V15 G4 82YU00P0TX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Bende Intel laptop var, termal macun değiştirmeme rağmen boşta ses çıkarıyor. AMD önerimdir.
Şimdi aklıma geldi, bir arkadaşta Matebook D15 i5'li versiyon vardı. 15.000 civarında bulunuyor, ekran kasa falan çok iyiydi Intel falandı ama bayağı sessizdi.
Samsung Uyumlu Np350V5C-S0Btr Batarya en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Samsung Uyumlu Np350V5C-S0Btr Batarya en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
satarken gram zorlanmazsınız ve değerini korur. Bu pc 4 yıl günlük işler ve basit oyunlar için fersah fersah yeter. Ben hp nin (HP 15-DW2027NT 235Q8EA) i31005g1 li laptop unu 4 yıldır kullanıyorum. Geçen hafta bataryam öldü. Şu an bile gayet rahat iş görüyor.