5 dakika içinde geri dönerim, indirimde 8000₺'ye Asus vardı 2 ay önce.Önerdiğiniz bir tane var mı hocam? Olabildiğince ucuz olmalı 8 bin civarı vermek istiyorum en fazla. Bir de satarken sorun olmayacak bir şey olsun mümkünse.
Detaylar
Kim cevapladı?Mimar Selim Bey
Yetkin
Laptop modeli nedir hocam? belki ucuza bataryası vardır.
Lenovo V15 G4 82YU00P0TX Notebook
Lenovo V15 G4 82YU00P0TX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Bende İntel laptop var, termal macun değiştirmeme rağmen boşta ses çıkarıyor. AMD önerimdir.
Şimdi aklıma geldi, bir arkadaşta Matebook D15 İ5'li versiyon vardı. 15.000 civarında bulunuyor, ekran kasa falan çok iyiydi İntel falandı ama baya sessizdi.
Son düzenleme:
Laptop modeli nedir hocam? Belki ucuza bataryası vardır.
Samsung NP350V5C.
![]()
Lenovo V15 G4 82YU00P0TX Notebook
Lenovo V15 G4 82YU00P0TX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bende Intel laptop var, termal macun değiştirmeme rağmen boşta ses çıkarıyor. AMD önerimdir.
Şimdi aklıma geldi, bir arkadaşta Matebook D15 i5'li versiyon vardı. 15.000 civarında bulunuyor, ekran kasa falan çok iyiydi Intel falandı ama bayağı sessizdi.
Şarjı kaç saat gider hocam tahminen? Bir de ısınmaz değil mi? Ucuz olsun istiyorum Huawei gereksiz pahalı bence.
8.7 saat video oynatır diyor fakat benim inancım maksimum güç tasarrufunda, en fazla 4 saat olacağı yönündedir.Samsung NP350V5C.
Şarjı kaç saat gider hocam tahminen? Bir de ısınmaz değil mi? Ucuz olsun istiyorum Huawei gereksiz pahalı bence.
İlk seneden sonra batarya ömrü ciddi azalır.
Bilgisayarın seni üzmüyorsa performans, işlevsellik olarak; bozulacağını hissetmiyorsan tak yeni batarya kullan arkadaşların dediği gibi.
Son düzenleme:
Mimar Selim Bey
Yetkin
Eğer almayı düşünürseniz.
www.trendyol.com
www.n11.com
Samsung Np350v5c (Np350v5c-s0jtr) Batarya Pil Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Np350v5c (Np350v5c-s0jtr) Batarya Pil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Samsung Uyumlu Np350V5C-S0Btr Batarya Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Uyumlu Np350V5C-S0Btr Batarya en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Eğer almayı düşünürseniz.
![]()
Samsung Np350v5c (Np350v5c-s0jtr) Batarya Pil Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Np350v5c (Np350v5c-s0jtr) Batarya Pil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Samsung Uyumlu Np350V5C-S0Btr Batarya Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Uyumlu Np350V5C-S0Btr Batarya en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bunu alıp taksam sizce kaç saat olur ortalama pil ömrüm.
Arda Dağlı
Uzman
https://www.hepsiburada.com/hp-255-...sinabilir-bilgisayar-9m3g7at-p-HBCV0000658JZO
satarken gram zorlanmazsınız ve değerini korur. Bu pc 4 yıl günlük işler ve basit oyunlar için fersah fersah yeter. Ben hp nin (HP 15-DW2027NT 235Q8EA) i31005g1 li laptop unu 4 yıldır kullanıyorum. Geçen hafta bataryam öldü. Şu an bile gayet rahat iş görüyor.
satarken gram zorlanmazsınız ve değerini korur. Bu pc 4 yıl günlük işler ve basit oyunlar için fersah fersah yeter. Ben hp nin (HP 15-DW2027NT 235Q8EA) i31005g1 li laptop unu 4 yıldır kullanıyorum. Geçen hafta bataryam öldü. Şu an bile gayet rahat iş görüyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-