Aeronight

Üstün
Makaleler
61
Yer
Noxus
Selam. Eski laptopumu babama vermek için onarmaya karar verdim. İçinde SSD yok şu an. Bu laptopa uygun fiyatlı bir SSD arıyorum. Sadece iş için kullanılacak. Chrome'a girmedir, Word ile not almadır vesaire. İçinde muhasebe tutulacağı için berbat bir SSD önermeyin lütfen. 240GB yetecektir. Normalde Kioxia alırdım ama uçmuş fiyatı. Piyasadan emin olmadığım için bütçe belirtmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İçerisinde önemli veri saklamayacaksa sıfır Ssd'lerin fiyatları arşa çıktığından ikinci el bir Ssd alabilirsiniz.

SATA alacağım hocam zaten. Eski laptop olacağı için Hasan hocamın dediği gibi o kadar lükse gerek yok. Ki ucuz bir şey olsun demiştim. Mevcutta 2 tane 480'liğini kullandığım Kioxia Exceria bile 3 bin lira olmuş. Belirli bir modele ihtiyacım var.

Bende babamın kullandığı laptop a SSD takmıştım. Kendim için seneler önce ilk PC topladığımda aldığım Samsung 750 EVO SSD vardı ve boşta duruyordu. Onu taktım ve laptop sanki sıfır alınmış gibi gayış gibi oldu :D sıfır olarak bence almaya değmez. İkinci elden temiz Samsung SanDisk Kingston markalarından birini almak iyi olur bence.