huck2434

Uzman
Merhaba herkese. Recep Baltaş'ın Technopat'ta paylaştığı komutlarını tek tek yapmama rağmen ben hala güvenli önyükleme ve TPM 2.0 desteklemediği için bu yükleme basarırısz oldu uyarısı alıyorum. Sizce neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rufus ile yazdırın, ekrana "TPM gereksimlerini kaldırın" diye bir yazı gelecek oradan o tiki işaretleyin, tercihen diğer tikleri de işaretleyebilirsiniz. Ben hepsini işaretlemenizi önerebilirim.

Windows 24H2 itibari ile kurulum sistemi değişti. Bu yüzden burada belirtildiği gibi güncel bir sürüm Rufus kullanmalısınız:
Güncel sürümler için güncel Rufus gerekiyor. Rufus ile yazın ISO’yu belleğe. Yükseltme yapacaksanız da USB’den başlatın kurulumu.

Eğer sorunu aşamaz iseniz, USB belleğinizi Windows çalıştıran bir bilgisayara takın ve beni etiketleyin. boot.wim dosyasını modefiye ederek kurulumun içindeki eski kurulum modunun çalışmasını ve TPM gereksinimini atlamasını sağlayayım. :)

Yeni kurulumların kayıt defterindeki gereksinim atlama kurallarını artık görmezden geldiğini biliyoruz. Bunu ancak çözdüyse güncel sürüm ile Rufus çözmüştür. Ya da biz çözeriz.

Bayılıyorum dersine çalıştığım konulara 🙏😂