Birisi 16 GB, diğeri 32 GB olmak üzere iki adet SanDisk Ultra Micro SD kartım var. Bunlardan 32 GB olanını telefon ve bilgisayar görüyor ama okuyamıyor, 16 GB olanda ise içinde ki dosyaları silmeyi denediğimde sürekli hata alıyorum. Bu SD Kartları kullanmak istiyorum. Kendi imkanlarımla düzeltme şansım var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
Birisi 16 GB, diğeri 32 GB olmak üzere iki adet SanDisk Ultra Micro SD kartım var. Bunlardan 32 GB olanını telefon ve bilgisayar görüyor ama okuyamıyor, 16 GB olanda ise içinde ki dosyaları silmeyi denediğimde sürekli hata alıyorum. Bu SD kartları kullanmak istiyorum. Kendi imkanlarımla düzeltme şansım var mı?
Biçimlendirmene rağmen olmuyorsa yapabileceğin en iyi fiziksel müdahale silgi ile uçlarını silmek olabilir bunun dışında çok olası çözüm yok gibi.
Emre.py
Üstün
Aparat ile.MicroSD kartı PC'ye direkt mi takıyorsun, yoksa normal SD aparat ile mi?
Kilidi açıkken biçimlendirme yapamıyor musun?
Emre.py
Üstün
Mantıken korumalı olduğu için hayır.
Hızlı biçimlendirme tikini kaldırıp biçimlendirmeme rağmen nafile.Biçimlendirmene rağmen olmuyorsa yapabileceğin en iyi fiziksel müdahale silgi ile uçlarını silmek olabilir bunun dışında çok olası çözüm yok gibi.
Kurtaramazsınız. Amacınız içindeki verileri kurtarmak ise 30 bine patlar.Mantıken korumalı olduğu için hayır.
Hızlı biçimlendirme tikini kaldırıp biçimlendirmeme rağmen nafile.