yusufumm07

Üstün
Yeni modem alma aşamasındayım. Kurulum yapmayı bilmiyorum. Eski modemden yeni modeme nasıl aktarılır bilgiler?
Keenetic Hooper DSL 3611 modelini düşünüyorum. Keenetic'te eski modemden bilgiler al seçeneği var. Bu da cazip geliyor. Güzel bir içerik konusu olur. Techolay'a @Recep Baltaş hocam internette bununla ilgili pek fazla video yok.

Son düzenleme:
Yeni modem alma aşamasındayım. Kurulum yapmayı bilmiyorum. Eski modemden yeni modeme nasıl aktarılır bilgiler?
Keenetic Hooper DSL 3611 modelini düşünüyorum. Keenetic'te eski modemden bilgiler al seçeneği var. Bu da cazip geliyor. Güzel bir içerik konusu olur. Techolay'a @Recep Baltaş Baltaş hocam internette bununla ilgili pek fazla video yok.
Bilgiler derken? Modemlerin depolaması olmaz, yeni modemin şifresini ismini belirleyeceksiniz bu kadar.

Bilgi derken ayarları yeni modeme geçireceğim. Zamanında kanser etmişti kurdurmak
Eski modem ile yeni modem aynı marka olması gerekiyor, oda bazı koşullarla oluyor diye biliyorum. Farklı modemlerle o dediğin olmaz. Ayrıca hepitopu modem yani ayarlarını manuel yapmak çokta zamanını almaz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Eski modem ile yeni modem aynı olması gerekiyor, oda bazı koşullarla oluyor diye biliyorum. Farklı modemlerle o dediğin olmaz. Ayrıca hepitopu modem yani ayarlarını manuel yapmak çokta zamanını almaz diye düşünüyorum.
Kuramazsam diye çekiniyorum TTNET ile kavga ede ede gelip kurmuşlardı. Demek aynı modem olması lazım offf.