isozzz

Uzman
Arkadaşlar, eski Samsung Note ve S serilerini hala kullanan varsa, telefonların performansı hakkında yorum yapabilirler mi? Örneğin S10-S20 serisi veya Note 10-Note 20 serisi gibi telefonları kullanan var mı acaba? Samsung'un eskiyen telefonlarının performanslarını kaybedip kaybetmediğini merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. 2 seneye yakındır S9+ kullanıyordum. Maalesef benim kullandığım telefonda ghost screen vardı ancak performanstan çok memnundum. Akıyordu tel. Yaklaşık 20-25 gün önce satıp iPhone'a geçtim. Bence hâlâ kullanabilir cihazlar.

Hâla daha kullanılabilir cihazlar ama Android sürümleri eski. Mesela Note 20 vs ekran çerçeve oranı çok iyiydi. Belirli güncellemeleri aldıkları için performans kaybı çok olmuyor.

Annemde şu anda Note 20 var, ekrandaki aşırı burn-in izleri ve 60 Hz olması dışında hâlâ daha taş gibi telefon bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, eski Samsung Note ve S serilerini hala kullanan varsa, telefonların performansı hakkında yorum yapabilirler mi? Örneğin S10-S20 serisi veya Note 10-Note 20 serisi gibi telefonları kullanan var mı acaba? Samsung'un eskiyen telefonlarının performanslarını kaybedip kaybetmediğini merak ediyorum.
Arada deneyimlememe şansım oluyor. Performansları hala iyi.